INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA - SPANIA, AZI, 21:45, DIGI 1, GSP.RO

Bun venit în fortăreață! Spania caută revanșa, dar nu a mai bătut Italia de 45 de ani în deplasare

Pelle (închizând tabela în iunie la Euro) va fi diseară singurul titular stranier al Italiei
Pelle (închizând tabela în iunie la Euro) va fi diseară singurul titular stranier al Italiei

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2016 00:00

Spaniolii vin la Torino cu gândul revanșei după eliminarea din ”optimile” Euro, însă nu au mai bătut Squadra Azzurra de 45 de ani în deplasare.

Șocul săptămânii în calificările CM 2018 se joacă diseară, pe Juventus Stadium. Fortăreață unde n-a învins decât o singură echipă străină, Bayern, acum trei ani și jumătate.

Spania încearcă să-i imite pe bavarezi și să ia o opțiune serioasă pentru câștigarea grupei. Ar fi și o revanșă, după ce Squadra Azzurra lui Antonio Conte i-a expediat acasă pe iberici de la Euro încă din "optimi", 2-0.

Selecționerii s-au schimbat în ambele tabere, însă filosofiile de joc s-au păstrat. Ventura încă se bazează pe același 3-5-2, din care va lipsi numai Chiellini (suspendat), și pe statistica favorabilă.

Din 1971 nu a mai cedat Italia pe teren propriu contra "Furiei Roșii" și de 28 de jocuri e neînfrântă în preliminariile CM.

"Cunoaștem perfect forța stadionului, ne transmite superenergii. Mă motivez și dacă mă gândesc la meciul de la Paris, deși spaniolii sunt mai puternici", a avertizat Bonucci.

"Nu e un meci decisiv, dar contează foarte mult pentru noi. Italia va juca la fel ca la Euro și acum trebuie să controlăm noi meciul. A venit ora revanșei"
Sergio Busquets, mijlocaș Spania

3eșecuri are Italia în opt decenii în meciurile oficiale de acasă. Din totalul de 122 a câștigat 92

54de jocuri fără înfrângere e seria Spaniei în preliminariile CM, de la 0-1 cu Danemarca în 1993

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează