INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Scene reprobabile în Bundesliga: meci abandonat după ce tușierul a fost lovit de un obiect aruncat din tribune

Un pahar de plastic aruncat din tribune l-a lovit în cap pe arbitrul asistent Christian Gittelmann / Sursă foto: Twitter @josejuangelmx
Un pahar de plastic aruncat din tribune l-a lovit în cap pe arbitrul asistent Christian Gittelmann / Sursă foto: Twitter @josejuangelmx

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 09:40 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 10:19

Un incident teribil s-a petrecut vineri seara în Germania, la duelul din Bundesliga dintre VfL Bochum și Borussia Monchengladbach. Un tușier a fost lovit în cap de un obiect aruncat de suporteri, iar meciul a fost abandonat în minutul 69. 

Furioși că echipa favorită era condusă de Gladbach, fanii gazdelor au ales să se manifeste într-un mod deplasat. În minutul 69, un pahar de plastic aruncat din tribune l-a lovit în cap pe arbitrul asistentul Christian Gittelmann, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Drept consecință, „centralul” Benjamin Cortus a decis oprirea meciului.

Presa din Germania scrie că, aproape sigur, Bochum va pierde meciul la „masa verde”.

Bochum se delimitează de suporterul-agresor

Sebastian Schindzielorz, directorul sportiv al celor de la Bochum, a oferit o poziție publică despre scenele de vineri seara: „Clubul își manifestă regretul acest incident. Ne doream să ne bucurăm de un meci de fotbal, să obținem puncte în încercarea noastră de a rămâne sus.

E mare păcat că s-a ajuns la așa ceva. E ceva ce nu trebuie să se întâmple. Îi dorim arbitrului o recuperare rapidă. Am demonstrat pe durata sezonului ce fani minunați avem, iar acest gest îi aparține unui singur individ. Sunt foarte trist”, a punctat oficialul.

Inclusiv jucătorii celor de la Bochum s-au delimitat de gesturile suporterilor. După ce partida a fost oprită, aceștia le-au reproșat fanilor că au acționat nepotrivit pe durata meciului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„O să vă vânăm pe toți!” » Ultrașii lui PSG, protagoniștii unor scene terifiante! L-au urmărit pe Kurzawa și au vandalizat stadionul

Giuseppe Iachini, despre revenirea lui Dennis Man: „Am vorbit mai mult cu el decât cu fiul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
662835230489631
Adi Munteanu  •  19 Martie 2022, 12:38
Postat de Ticu Troya pe 19 Martie 2022, 11:35

Aia a fost o cacealma pusă la cale pe segmentul , Argăseală-Mitică Dragomir -Mircea Sandu - Al Deaconu , care trebuia să oprească Rapidul cu orice preț ! Înainte de meci , la o benzinărie s-au întîlnit cei trei arbitri , care au discutat ,,amănuntele” ! Deaconu a așteptat pînă in min 76 , crezînd că steaua poate rezolva , fără să se facă de rîs . Numai că atunci Rapid a deschis scorul iar Deaconu a intrat în panică și-a procedat cum știți . Diaconu , fost junior al echipei steaua , taică-su , administrator la steaua , locuința , vis-a-vis de stadionul steaua !!! Mai vreți și altceva , că mai avem !!!

Ai văzut prea multe filme cu spioni. Sa înțeleg ca și ala de l.a lovit în cap cu bricheta a fost în aceea benzinărie? Ești de ras cu ideile tale.

orlick
orlick  •  19 Martie 2022, 12:15

Asa se procedează în țările civilizate! Dacă se întâmpla în România și avea Steaua de câștigat, era condamnat arbitrul! Presa "obiectiva" ar fi scris nenumărate articole despre "cazul paharul". La noi lucrurile au fost mult mai grave, bricheta a fost doar unul din sutele de obiecte aruncate în teren de "suporterii" fără creier. La o altă partidă disputată în Giulesti, arbitrii stransesera zeci de bucăți de beton cât palma aruncate de derbedei. La un meci recent, în Tănase a fost aruncat un pet de 0,5l. Meciurile continuă cu riscul producerii unor tragedii, din cauză că arbitrii se tem de linșajul mediatic.

shw01
shw01  •  19 Martie 2022, 11:37

parca lui Salomir i s-a spart capu cu o bricheta intr-un meci de al farului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează