CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Situație incredibilă în Bundesliga! Ce inconștiență: de ce antrenorul lui Augsburg ratează startul competiției!

Heiko Herrlich ar fi trebuit să debuteze mâine pe banca lui FC Augsburg, în meciul cu VfL Wolfburg. Aici, pe când antrena Leverkusen, foto: Guliver/gettyimages.com
Heiko Herrlich ar fi trebuit să debuteze mâine pe banca lui FC Augsburg, în meciul cu VfL Wolfburg. Aici, pe când antrena Leverkusen, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 09:14

BUNDESLIGA. Noul antrenor al lui FC Augsburg, Heiko Herrlich, nu-și va putea conduce echipa cu Wolfsburg după ce a vorbit într-o conferință despre regulile anti-coronavirus pe care nu le-a respectat.

Heiko Herrlich ar fi trebuit să debuteze mâine pe banca lui FC Augsburg, în meciul cu VfL Wolfburg. Dar este suspendat, după ce, într-o conferință de presă virtuală, a povestit câte reguli anti-coronavirus a încălcat numai într-o zi, de la intrarea în cantonament cu echipa. 

Astfel, o dată ajuns la hotel, Herrlich și-a amintit că a uitat să-și ia de acasă cremă de față și pastă de dinți. Și a părăsit locația, deși nu avea voie, ca să-și cumpere ce-i lipsea. 

Heiko Herrlich: „Eram cu mintea departe”

„Pe drum am realizat că n-am mască și m-am întors în cameră. Apoi, în magazin, o vânzătoare mi-a atras atenția că n-am voie în incintă fără cărucior. A trebuit să schimb bani ca să pot lua unul. Dar, cu mintea departe, la meciul care se apropie, l-am uitat afară și mi-am dat seama abia când mă îndreptam spre casă, ca să plătesc. Am ieșit din nou afară, ca să-l recuperez, și mă bucuram că am mască. Îmi spuneam că, cine știe?, poate că vânzătoarea nu mă recunoaște. Dar ea se uita la mine și se amuza"
- Heiko Herrlich, joi 

El a ținut astfel să le atragă tuturor atenția că „trebuie să fim mai responsabili", dar, vorbind, și-a făcut singur un mare deserviciu: „Ca umare a acestui comportament, nu voi mai conduce antrenamentul echipei și nici nu voi lua loc pe bancă, sâmbătă, cu Wolfsburg".

10 martiee data la care Heiko Herrlich a fost numit la Augsburg. Dar pandemia și inconștiența îi amână debutul

Citește și alte știri despre Bundesliga:A fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1