INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. VIDEO + FOTO Bayern rămâne cu o singură urmăritoare, Borussia Dortmund! Toate rezultatele de azi + clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 17:10

Bayern Munchen s-a impus în derby-ul  etapei cu numărul 30 din Bundesliga, scor 4-2, la Leverkusen. Dortmund a trecut cu 1-0 Hertha Berlin și rămâne la 7 puncte în spatele bavarezilor

Bayern Munchen s-a impus la Leverkusen, scor 4-2, și e tot mai aproape de titlu. Fără starul Kai Haverz, gazdele au deschis rapid scorul, în minutul 9, prin Lucas Alario. Argentinianul a dejucat pasul la ofsaid și l-a învins fără emoții pe Neuer. Bayern a urcat liniile, iar Kinglsey Coman a adus egalarea în minutul 27. Pasa lui Goretzka, în adâncime, l-a lăsat pe francez singurul cu portarul. Goretzka a trecut la finalizare în minutul 42. Mijlocașul neamț a șutat la colțul lung, de la 16 metri. 

Imediat după pauză, Gnabry a făcut 3-1, la finalul unei pase de 50 de metri a lui Kimmich. Muller și Lewandowski, fotbaliști suspendați pentru meciul viitor din cauza cumulului de cartonașe galbene, au contribuit la golul de 4-1, în minutul 66.  Rezultatul final a fost stabilit de Florian Wirtz, un atacant de 17 ani, în minutul 89. Atacantul „farmaciștilor” a șutat imparabil, sub bara transversală.

+5 FOTO

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 2-4

Dusseldorf - Hoffenheim 2-2

  • Au marcat: Hennings 5, 76 (pen.) / Dabbur 16, Zuber 61

LIVE. Leipzig - Paderborn 1-1

Frankfurt - Mainz 0-2

Dortmund - Hertha 1-0

  • A marcat: E. Can 58

Clasament Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează