INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Gest impresionant în Bundesliga: Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie!

Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie // Sursă foto: Getty
Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 15:09 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 15:15

Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie! Micuța Pauline s-a născut pe 14 ianuarie 2020 și a fost diagnosticată în luna mai cu leucemie mieloidă acută. Hertha a pierdut aseară meciul de acasă cu Frankfurt (1-3).

Hertha Berlin este singura echipă din Bundesliga fără sponsor pe tricou. Vineri seară, alb-albaștrii au făcut un gest impresionant. Au jucat pentru o fetiță bolnavă de o maladie necruțătoare. Pe toate tricourile era scris „Pentru Pauline". Cu două piciorușe de bebeluș.

Gest impresionant în Bundesliga

Micuța Pauline s-a născut pe 14 ianuarie 2020 și a fost diagnosticată în luna mai cu leucemie mieloidă acută, o formă gravă a cancerului de sânge. Jana, mama fetiței, e convinsă că există speranță. „Ne-am spus pentru micuța noastră: «Curaj, putem reuși!».

O campanie la care participă efectiv și antrenorul Bruno Labbadia și managerul Michael Preetz, amândoi înscriindu-se ca donatori. Pe teren, Hertha nu a avut însă replică în fața jocului lui Eintracht Frankfurt. 1-3, după 0-3. În prima etapă, formația berlineză a câștigat cu 4-1 la Bremen.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Decizie de ultimă oră! UEFA despăgubește o echipă dacă trebuie să joace pe teren neutru din cauza coronavirusului

„Havertz este Johan Cruyff al zilelor noastre”. Cine a făcut această comparaţie

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (1)
maddad
maddad  •  26 Septembrie 2020, 16:47

Ce ți se pare asa te impresionant, Agamiță Dandanache? Impresionant era dacă ar fi vindecat-o de cancer, nu dacă ar fi făcut-o de râs în toată lumea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează