INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

Bundesliga în stare de şoc » Un fotbalist de la Hoffenheim se află în stare gravă după un accident rutier

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 21:21

Mijlocaşul celor de la Hoffenheim, Boris Vukcevic, a fost implicat într-un grav accident rutier. Croatul se află în stare gravă la spital, iar cel mai probabil va fi operat pentru ca starea sa de sănătate să se stabilizeze.

Maşina condusă de fotbalistul de 22 de ani s-a ciocnit cu un camion. Potrivit martorilor, pentru scoaterea lui Vukcevic dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Croatul a fost transportat la spital cu elicopterul, unde va fi operat. Şoferul camionului nu a suferit decît cîteva răni minore. Vukcevic este la Hoffenheim din 2008. A fost adus de la centrul de copii şi juniori al lui VfB Stuttgart.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
plesan
plesan  •  28 Septembrie 2012, 22:18

MULTA SANATATE ! Pacat ca mirajul masinilor duce la viteze extreme si accidente!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează