INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BUNDESLIGA. Primul antrenor pus în vremuri de pandemie. Singur în hotel, încă nu și-a cunoscut jucătorii de la Hertha Berlin

Bruno Labbadia, în costum, foto: Guliver/hettyimages +49   FOTO
Bruno Labbadia, în costum, foto: Guliver/hettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 08:58

Bruno Labbadia a fost numit pe 9 aprilie la Hertha, dar o dată ajuns la Berlin, în urmă cu 10 zile, s-a trezit „singur acasă”. Hotelul unde locuiește e aproape pustiu, iar la baza de pregătire e liniște totală. Jucătorii sunt în carantină.

  • Fără job din iunie anul trecut, când s-a despărțit de VfL Wolfsburg, Bruno Labbadia a fost extrem de bucuros când Hertha Berlin l-a angajat, pe 9 aprilie. 
  • Devenit, practic, primul antrenor din Europa numit în plină pandemie de COVID-19, tehnicianului de 54 de ani i-a trecut repede entuziasmul când a aterizat la Berlin.

Bruno Labbadia s-a cazat la un hotel luxos, Palace, situat pe celebrul bulevard Kurfürstendamm. Însă e aproape pustiu în majoritatea timpului. „E o situație neobișnuită, așa, fără clienți. Bizară, aș spune”, le-a povestit Labbadia jurnaliștilor de la tabloidul Bild.

Este și motivul pentru care fostul jucător al lui Bayern, Kaiserslautern sau Hamburger SV își petrece majoritatea timpului, aproape 15 ore pe zi, la baza de pegătire a clubului. Și acolo e liniște deplină, dar măcar face planuri de pregătire.

Un alt lucru bizar, Labbadia încă nu s-a întâlnit cu noii săi jucătorii față în față. Doi dintre ei s-au infectat cu noul coronavirus în perioade diferite și tot lotul a trebuit să fie carantinat, motiv pentru care pregătirile se țin deocamdată la distanță! 

557 de meciuria bifat Bruno Labbadia în Bundesliga 1 și 2. A marcat 204 goluri

+45 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri din Bundesliga:

Bundesliga, fără fani până-n 2021 + sumele colosale pe care Bayern Munchen și Borussia Dortmund le pierd

Șeful lui Schalke își pune laboratorul la dispoziție pentru teste coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează