CAMPIONATE  ·  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. Vulturul, oprit la sol! Mascota lui Eintracht Frankfurt nu mai poate zbura

Attila, în vremurile ante-COVID-19, când tribunele erau înțesate la Frankfurt
Attila, în vremurile ante-COVID-19, când tribunele erau înțesate la Frankfurt

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 13:55

Mascota echipei din Eintracht Frankfurt nu e trecută în noul protocol sanitar al Bundesligii. Fanii au făcut petiție pe net: „S-ar putea îmbolnăvi de singurătate”.

Dacă tribunele s-au închis în Bundesliga, cel puțin în 2020, nimic nu mai mișcă în afara terenului. Cum fanii rămân la televizor să vadă meciurile din restul sezonului, nici mascota lui Eintracht nu mai are voie pe Commerzbank-Arena. 

Vulturului Attila i s-a interzis să zboare, făcând obișnuitul tur al stadionului din Frankfurt, pentru a-i purta noroc echipei! Motivul? „Task Force"-ul federal din Germania n-a inclus-o în protocolul igienico-sanitar și pe pasărea care a împlinit 16 ani pe 30 aprilie.

„De mic s-a obișnuit cu publicul"

Suporterii alb-roșiilor s-au mobilizat însă și au făcut o petiție pe Twitter, Facebook și Instagram, prin care au captat simpatia internauților și cer înțelegere pentru Attila. 

„Iubește mult să survoleze terenul și tribunele, de mic e obișnuit cu publicul. Mi-e teamă că se va îmbolnăvi de singurătate!", dezvăluie dresorul său. Vulturul s-a aflat ultima oară „la datorie" pe 4 martie, înaintea declanșării pandemiei, când Eintracht a eliminat-o în „sferturile" Cupei Germaniei (2-0) pe Werder Bremen.

VIDEO Bundesliga revine în acțiune, după 2 luni de pauză! Toate detaliile despre Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach

Citește mai multe știri din Bundesliga:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Leipzig - Atletico Madrid
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1