INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LE-A PLĂTIT POLIŢA

Burdisso l-a înjurat în pauză pe Mourinho

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Momente de tensiune la finalul primei reprize a finalei pentru titlu de sîmbătă seară, Roma - Inter 2-1. Pe tunelul care duce la vestiarele stadionului "Olimpico" s-a produs un incident ce l-a avut protagonist pe Burdisso. Potrivit cotidianul local "Il Messaggero", fundaşul lui Ranieri l-a agresat verbal pe Mourinho şi pe cei din stafful antrenorului interist.


Stoperul argentinian a încercat să se răzbune şi fizic pe cei vinovaţi, susţine el, că l-au tratat rău şi l-au alungat de la Inter la Roma. Ţinta cuvintelor grele aruncate de Burdisso a fost unul dintre secunzii tehnicianului portughez, oamenii de ordine intervenind însă prompt înainte ca respectivul conflict să degenereze într-o răfuială.


De altfel, argentinianul a plătit poliţa şi în teren. Chiar el a reluat cu capul centrarea lui Pizarro (culmea ironiei, un alt jucător aruncat de Mourinho), mingea fiind scăpată în faţă de Julio Cesar şi apoi împinsă în gol de De Rossi la 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  30 Martie 2010, 03:16

nu ii inteleg supararea lui burdisso, cat a fost la inter a dat numai autogoluri, si blufa la fiecare meci. probabil, il macina frustrarile, iar iesirea lui nervoasa (daca a existat cu adevarat) vorbeste de la sine.

kuff
kuff  •  29 Martie 2010, 15:33

Pizarro a plecat cu mult înainte ca Mourinho sa ajungă la INTER...

 •  29 Martie 2010, 15:31

bah pe pizzaro nu mourinho la dat la roma ci mancini....inainte sa scrii un articol ia si te informeaza un pic...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează