INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bursa transferurilor: Man. City, la cumpărături! » Guardiola își întărește echipa cu un fotbalist de la Barcelona

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 14:36 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:19

Manchester City rămâne unul dintre cele mai active cluburi pe piața transferurilor, în ciuda faptului că a scăpat la limită de suspendarea primită pentru încălcarea fairplay-ului financiar.

”Cetățenii” au cheltuit deja aproape 80 de milioane de euro în această vară, cele mai importante semnături obținute fiind cele ale lui Nathan Ake (45 de mil, de la Bournemouth) și Ferran Torres (23 mil, de la Valencia). Guardiola a cerut conducerii să îi pună mai mulți bani la dispoziție, fiind decis să facă mutări de anvergură în săptămânile următoare, lucru confirmat de Xavi, fostul său elev de la Barcelona: ”Manchester City are nevoie să mai facă trei transferuri excepționale”, a spus Xavi. 

City e aproape de a-l transfera pe Sergi Roberto, de la Barcelona, catalanii aprobând eventualul transfer. 

David Silva, liber de contract după ce s-a despărțit de Manchester City, a semnat cu Real Sociedad. Mijlocașul spaniol era în tratative și cu Lazio, dar a ales clubul din țara natală, iar italienii s-au arătat dezamăgiți de faptul că nu au fost înștiințați de alegerea jucătorului, aflând din presă că a semnat cu gruparea bască. 

Tiémoué Bakayoko ar putea trece la Lyon în această vară. Francezii discută cu Chelsea posibilitatea unui transfer al mijlocașului de 26 de ani, împrumutat de londonezi la Monaco în ultimul sezon. 

Wilfried Zaha, atacantul ivorian de 27 de ani, e hotărât să o părăsească pe Crystal Palace, așa cum a anunțat deja de mai multă vreme, fiind dorit, printre altele, inclusiv de PSG, Dortmund și Monaco. Tottenham a ajuns la o înțelegere cu Joe Hart, fostul portar al lui Burnley. Liber de contract în prezent, acesta va veni gratis pentru a-i face concurență lui Hugo Lloris, care urmează să își prelungească, la rândul său, contractul. 

Wilfried Zaha semnează cuCota
Arsenal2.63
Everton7.00
Tottenham8.50
Man. Utd26.00

O altă mutare ce are șanse mari să se concretizeze e cea a lui brazilianului Allan, de la Napoli la Everton. Jucătorul de 29 de ani a refuzat orice altă propunere, dorind să joace din nou sub comanda lui Ancelotti. Dailymail scrie că Everton e pregătită să plătească 22.5 milioane de lire în schimbul acestuia.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează