INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EXECUTAT DE INTERLOPI

Cabanas a rîvnit la iubita unui traficant de droguri

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

S-a dezlegat misterul atentatului căruia i-a căzut recent victimă atacantul paraguayan. Salvador Cabanas (30 de ani) a fost împuşcat în cap pe 26 ianuarie de un ucigaş plătit de şeful unei reţele mexicane de traficanţi de droguri.


Vedeta echipei America a făcut greşeala de a-i face curte unei actriţe, pe nume Areth Teran, care era iubita oficială a unui cunoscut mafiot local. Cum în Mexic acest "păcat" se pedepseşte cu vărsare de sînge, Cabanas a devenit imediat ţintă şi numai norocul l-a făcut să rămînă în viaţă cu un glonţ în cap!


Lumină în acest caz a făcut Silvia Irabien, fostă iubită a interlopului Jose Garza, poreclit "Modelul", căutat pentru trafic de stupefiante şi spălare de bani. Blonda, lansată în showbizul mexican după apariţia la Big Brother, a mărturisit că a fost şi ea ameninţată cu moartea de acelaşi Garza, trei persoane fiind ucise, în acelaşi stil, pe 28 februarie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează