INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAŢIONAL

"Cadou" de Crăciun: Walter Zenga, dat afară de la Al-Nassr! Se duce la Inter?

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş au rămas fără antrenor. Transferaţi la Al-Nassr Riad, la dorinţa expresă a lui Walter Zenga, cei doi vor fi nevoiţi să se descurce de acum fără tehnicianul italian. Asta deoarece şeicii au decis să-i rezilieze contractul lui Zenga, care ar putea ajunge la Inter! Milanezii tocmai s-au despărţit de Rafa Benitez şi sunt în căutarea unui înlocuitor pentru tehnicianul spaniol, anunţă adevărul.ro

 

Legăturile lui Walter Zenga cu România sunt interminabile! După ce a antrenat în Liga I, s-a însurat cu o româncă şi a transferat doi fotbalişti români la Al-Nassr, demiterea lui Zenga de la formaţia saudită a fost provocată tot de un român! Mai precis, de Gigi Mulţescu. Miercuri seară, Al-Nassr a reuşit doar un 2-2, pe teren propriu, în compania formaţiei pregătite de “Turcul”. Al-Nassr a condus cu 2-0 la pauză, însă elevii lui Mulţescu au revenit după pauză şi au punctat în minutele 63 şi 90. După meci, şeicii care conduc Al-Nassr au decis să-i rezilieze contractul lui Zenga. Decizia va fi anunţată oficial în cursul zilei de vineri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
robert39
robert39  •  25 Decembrie 2010, 11:42

gsp-ul pulii mai sus "scrieti"ca la inter ii antrenor leonardo aici vine zenga pai hotarativa futuva in gura de prostii pulii de handicapati ce sinteti vai de mamele voastre curve drogate si betive ca v-o vrut avortoni sau v-a scapat moasa in cap la nastere muiiistiilor.

ockiu
ockiu  •  24 Decembrie 2010, 14:34

ce sa faca si ei - zilele astea vo tot inventa tot felul de astfel de stiri -n-au ce sa mai scrie ...

star01
star01  •  24 Decembrie 2010, 14:19

wss ai mare dreptate,nu "face fata " in tarile arabe si deja il ia Inter!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close