INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Ce cadou le-a făcut Robert Lewandowski foștilor colegi de la Bayern, după revenirea de o zi la Munchen

Robert Lewandowski a trecut pentru ultima oară pe la sediul bavarezilor / Sursă foto: Twitter@ Bayern Munchen
Robert Lewandowski a trecut pentru ultima oară pe la sediul bavarezilor / Sursă foto: Twitter@ Bayern Munchen

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 11:46 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 12:08

Robert Lewandowski și-a luat rămas bun de la foștii colegi de la Bayern, pe care i-a vizitat marți, la Munchen. Superstarul polonez, plecat între timp la Barcelona, a ținut să le facă o surpriză celor cu care a împărțit vestiarul timp de opt sezoane.

Iar ultima întâlnire dintre Lewandowski și foștii colegi de la Bayern s-a derulat în termeni călduroși. Fără excepție, atacantul s-a îmbrățișat cu foștii companioni, ba chiar le-a oferit acestora, în semn de recunoștință, câte o sticlă de șampanie, scriu cei de la Mundo Deportivo

Nu au fost sticle obișnuite, ci ediții de colecție „Noble Champagne Armand de Brignac”, pe care erau imprimate fotografii personalizate din perioada petrecută pe „Allianz Arena”. Prețul unei sticle depășește 350 de euro. 

Nu e glumă! Fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo a semnat cu Bayern Munchen!
BAYERN MUNCHEN
Nu e glumă! Fotbalistul care a retrogradat cu Dinamo a semnat cu Bayern Munchen!

Haaland a procedat asemănător

Un gest asemănător făcuse, în urmă cu câteva luni, și Erling Haaland, în momentul plecării de la Borussia. Atacantul norvegian a cheltuit nu mai puțin de 500.000 de euro pe cadourile pe care le-a făcut coechipierilor și staff-ului celor de la Dortmund

La ultimul antrenament de dinaintea despărțirii, celor 33 de jucători din lot le-a dăruit câte un ceas Rolex, în valoare de aproximativ 14.000 de euro.

Fanii lui Bayern i-au strigat „Hala Madrid!” lui Lewandowski

Robert Lewandowski a trecut pentru ultima oară pe la sediul lui Bayern. Exact așa cum promisese după parafarea transferului la FC Barcelona, polonezul și-a luat rămas bun de la foștii coechipieri și de la angajații clubului. 

Lewa a forțat plecarea în LaLiga, a avut mai multe contre cu șefii roș-albilor, însă marți, deși toată lumea se aștepta la o întrevedere glacială, n-a fost așa.

„A fost trist. Întotdeauna voi fi recunoscător pentru ceea ce am câștigat și experimentat aici. Le-am mulțumit tuturor și le-am făcut cadouri. A fost un moment dificil, plin de emoții", a dezvăluit atacantul. În schimb, fanii nu l-au iertat. I-au strigat „Hala Madrid!”.

Întrebat cum a decurs întâlnirea cu conducătorii clubului, cărora le reproșase unele „mizerii apărute despre mine în media”, Robert a asigurat că „totul este ok. Ne-am dat mâna. Nu voi uita niciodată ce am trăit aici. Ultimele săptămâni au fost dificile, dar îmi voi aminti mereu de acest loc. De asemenea, le-am mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat”.

Citește și alte șțiri din fotbalul internațional:

„Hala Madrid!” » Ce a pățit Robert Lewandowski când s-a întors la Munchen pentru a-și lua adio

VIDEO Bayern și-a impresionat ultimul adversar: „Asta e o adevărată nebunie! Săgețile lor vin de peste tot”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează