INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAEN - ANGERS 0-1

CAEN - ANGERS 0-1 // VIDEO Meci din Ligue 1 suspectat de blat: „Jucătorii ar fi vorbit între ei”

Caen - Angers
Caen - Angers

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 15:04

Meciul Caen - Angers 0-1 este suspectat de blat. La cinci ani de la aranjamentul Nîmes - Caen (1-1, în D2), clubul normand este implicat din nou într-un meci suspect de trucaj și în elita franceză.

Week-end-ul trecut, înainte de Caen - Angers, 0-1, președintele lui Guingamp (locul 19), echipă aflată în luptă directă cu Caen (20) pentru evitarea retrogradării, a alertat Liga.

Rezumat Caen - Angers 0-1

Jucătorii de la Caen și Angers ar fi vorbit în zilele ce precedau întâlnirea. Unul dintre fotbaliștii mei mi-a dezvăluit lucruri ciudate”, a declarat Bertrand Desplat. Numai că, pe teren, Caen a pierdut acasă, 0-1. În funcție de raportul arbitrului, Comisia de Disciplină va decide dacă deschide o anchetă.

În urma scandalului din 2014, șapte persoane au primit condamnări de la 8 luni cu suspendare la 18 luni de închisoare fermă.

 

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  16 Aprilie 2019, 16:22

da liga lu Mitica aproape 99 la suta e gluma buna la descoperit in Franta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează