INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cagliari și-a cerut scuze în numele fanilor pentru atacul rasist la Matuidi: "Ești un exemplu pentru tineri" 

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 12:20

Cagliari a postat un comunicat pe Twitter, delimitându-se de tifosii care l-au făcut să se simtă insultat. ”Mulțumesc pentru gentilețea și cordialitatea mesajului”, a replicat mijlocașul lui Juventus.

Ultimul scandal cu tentă rasistă din Serie A s-a încheiat cu o împăcare. Cagliari s-a scuzat în mod oficial față de Blaise Matuidi pentru atacurile rasiste ale unor tifosi la meciul de sâmbătă cu Juventus (0-1), iar francezul le-a acceptat. "Ești un jucător uriaș și un model pentru tineri. Ne cerem iertare c-ai fost insultat pe stadionul nostru din cauza culorii pielii. Rasismul n-are nimic de-a face cu oamenii din Sardinia. Doar ignoramța poate explica anumite comportamente. Respect!", a postat clubul rossoblu, pe contul de Twitter, în limba franceză.

"Arma slabilor"

După reacția vehementă de-a doua zi, când a zis că "eu nu pot să urăsc, da nu pot lăsa așa lucrurile. Ura e arma slabilor de intimidare, oferind un exemplu rău", mijlocașul francez a revenit la sentimente bune. "Mii de mulțumiri pentru gentilețea și cordialitatea mesajului vostru", a replicat pe aceeași rețea de socializare. PSG și Balotelli au sărit în apărarea lui Blaise, susținându-l. Cagliari riscă o amendă de minimum 20.000 de euro. 

2 goluriîn 26 de meciuri pentru Juventus are Matuidi, care a venit în vară de la PSG

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează