INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Camerun s-a calificat în semifinalele

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

AMOS NEWS / Selecţionata de fotbal a Camerunului a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece cu 3-2 de Tunisia şi a se califica în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni.

Camerun a eliminat o formaţie care şi-a consumat toată energie pentru a reveni de la 0-2 şi întregeşte careul de aşi urmând să dea piept în semifinale cu ţara gazdă, Ghana.

Camerunezii au început meciul în forţă şi după numai 27 de minute conduceau cu 2-0, goluri Mbia, reluare cu pieptul din apropiere, şi Geremi, şut plasat din lovitură liberă de la circa 25 de metri.

Înainte de pauză, Tunisia a redus din diferenţă prin Ben Saada, şut splendid din lovitură liberă, şi putea chiar egala la o fază în care Francileudo Dos Santos a zguduit transversala lui Kameni cu o torpilă din apropiere, iar acelaşi Ben Saada l-a evidenţiat pe portarul camerunez cu un şut din câţiva metri.

Tunisia a alergat în repriza a doua după alegare, a reuşit să ducă jocul în prelungiri după ce Chikhaoui a făcut 2-2 în minutul 81, dar efortul depus şi-a spus cuvântul şi Camerun a marcat golul victoriei prin acelaşi Mbia în minutul trei al primei reprize de prelungiri.

Camerun trece astfel cu 3-2 de Tunisia şi va juca cu Ghana în semifinale, în timp ce în cealaltă semifinală se vor întâlni Coasta de Fildeş şi Egipt.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează