INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE JOACĂ CU MINGE ROŞIE

Campanie anti-SIDA promovata in Serie A

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Premieră la meciurile din acest week-end în prima ligă italiană. Se va juca pe toate stadioanele cu un balon special de culoare roşie cu buline şi inserţii subţiri albe. O minge lansată de Nike, modelul T90 Ascente, în cadrul campaniei "Lace Up Save Lifes" în cooperare cu RED, destinată strîngerii de fonduri în campania de luptă contra SIDA în Africa.

 

Nu mai departe decît marţea trecută, cu acelaşi balon s-a jucat la Londra, pe Emirates Stadium, amicalul de gală dintre Brazilia şi Irlanda (2-0), la care în premieră echipa lui Leonardo a apărut în bluze de trening roşii. Tot o iniţiativă a sponsorului de echipament al pentacampioanei mondiale. Mingea Nike T90 Ascente e modelul oficial adoptat în campionatele din Spania, Anglia şi Italia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează