CAMPIONATE    •   REAL MADRID

Campioana Europei, dată de gol în privința noului antrenor: "Mi s-a zis că nu poate veni la Murcia pentru că va antrena Real Madrid"

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Vineri, 08 Iunie

Președintele celor de la Murcia, Victor Galvez, e convins că noul manager al lui Real Madrid va fi Guti, care i-a refuzat oferta de a antrena gruparea din liga a treia spaniolă."Mi s-a zis că Guti va antrena Real Madrid, de-asta nu poate veni la Murcia. Era antrenorul pe care îl doream. E păcat că Zidane nu și-a dat demisia cu două zile mai târziu. Poate semna Guti. M-a sunat să-mi mulțumească pentru interes, dar m-a refuzat", a spus Galvez.

Guti, 41 de ani, a antrenat până acum la juniorii lui Real Madrid, dar a anunțat că vrea o altă provocare și că va părăsi academia din această vară.

"Îl văd capabil pe Guti să antreneze Real Madrid. Se pregătește pentru asta și ar fi o variantă în viitor. Cunoaște bine clubul, a fost mereu aici, e visul lui"
Zinedine Zidane în februarie 2018

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

maistor_kokir  •  08 Iunie 2018, 20:06

Postat de adriann_ pe 08 Iunie 2018, 19:44

Dica reloaded at next level :))

N-am observat ce ai scris, ca n-as mai fi scris si eu.

maistor_kokir  •  08 Iunie 2018, 20:04

Guti era un baietzandru, pe timpul cand juca la Real, avea ceva talent nativ, dar lasa impresia ca nu e matur fizic sau mental. Imi miroase ca Perez, ca in stilul Gigi de la noi, are nevoie de un pion pe banca.

adriann_  •  08 Iunie 2018, 19:44

Dica reloaded at next level :))

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase