INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

CAMPIONATUL MONDIAL 2018 // Lovitură pentru Argentina » Un titular incontestabil s-a accidentat și va lipsi de la CM! Soția jucătorului a făcut scandal: "Sunt doar minciuni, minciuni, minciuni!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 09:11

Portarul Sergio Romero, 31 de ani, va absenta de la Campionatul Mondial din Rusia din cauza unei accidentări.

Portarul lui Manchester United, titular incontestabil în naționala Argentinei, a suferit o accidentare la genunchi și a fost scos din lotul echipei lui Jorge Sampaoli, având nevoie de operație.

Romero a fost om de bază la Mondialul din 2014, unde Argentina a fost finalistă, și în preliminariile pentru CM 2018. În acest sezon, Romero a bifat 10 prezențe pentru Manchester United.

Sampaoli a decis să-l convoace pe Nahuel Guzman, care joacă la Tigres, alături de Willy Caballero de la Chelsea și Franco Armani, portarul lui River.

sOȚIA A FĂCUT SCANDAL

Eliana Guercio, soția lui Sergio Romero, soția portarului, a publicat pe contul de Twitter mai multe mesaje dure. Aceasta spune că Romero este nedreptățit și că s-ar fi recuperat la timp pentru Campionatul Mondial.

"Leziunea s-a produs în meciul cu Spania. Genunchiul nu este rupt. Recuperarea durează două săptămâni, dar interesele particulare contează mai mult decât selecția. Sunt doar minciuni, minciuni, minciuni. Genunchiul nu e rupt. Este o nedreptate. Aș putea spune multe lucruri. Două săptămâni nu înseamnă o lună", a scris soția fotbalistului pe Twitter.

Lotul Argentinei:

Portari:  Nahuel Guzman, Willy Caballero, Franco Armani
Fundași: Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Cristian Ansaldi, Federico Fazio, Nicolas Tagliafico, Marcos Rojo
Mijlocași: Javier Mascherano, Lucas Biglia, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Angel Di Maria, Marcos Acuna, Manuel Lanzini, Maxi Meza, Eduardo Salvio
Atacanți: Leo Messi, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero, Paulo Dybala, Cristian Pavon

Argetina este în grupa D, cu Croația, Nigeria și Islanda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mihai_bn
mihai_bn  •  23 Mai 2018, 17:06

Dragă "jurnalistule", dumneata ai proprietatea termenilor pe care-i utilizezi? Neîdreptățit înseamnă ceva, nedreptățit e cu totul altceva.

rumunek
rumunek  •  23 Mai 2018, 11:31

Aceasta spune că Romero este neîndreptățit??? DEX-ul și evaluarea la limba română, doar atât îți mai trebuie.

cneius
cneius  •  23 Mai 2018, 11:04

"Soția jucătorului a făcut scandal"...fascinant !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează