INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL FEMININ

FOTO Scenă șocantă la Mondialul feminin. A călcat-o pe spate! „Dezamăgitor!” + N-au găsit poarta la primele penalty-uri!

Scenă șocantă la Mondialul feminin. Foto: Twitter
Scenă șocantă la Mondialul feminin. Foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 16:03 / Actualizat luni, 07 august 2023 16:35

În minutul 87 al „optimii” Anglia - Nigeria 0-0, 4-2 la penalty-uri de la Campionatul Mondial de fotbal feminin, britanica Lauren James (21 de ani) s-a urcat cu crampoanele pe Michelle Alozie (26), căzută la pământ. A fost eliminată cu ajutorul VAR.

Campioana Europei și una dintre favoritele la titlul mondial, locul 3 în clasamentul FIFA, Anglia a suferit în fața Nigeriei (40 în topul forului de la Zurich), nereușind să se impună nici în 90, nici în 120 de minute la Brisbane, în „optimi”.

Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
TRAGERE LA SORȚI
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Explicația gestului urât: „Lauren James era frustrată din cauza jocului”

A riscat mult spre finalul timpului regulamentar. Lauren James, numărul 7, atacantul lui Chelsea, s-a urcat cu genunchii pe nigerianca Michelle Alozie, fixând-o în iarbă. Când s-a ridicat, a călcat-o cu crampoanele pe spate. Michelle râdea și protesta, i-a arătat arbitrului Melissa Borjas (Honduras) ce i-a făcut britanica.

A fost nevoie de semnalizarea VAR pentru ca Borjas să reacționeze. A revăzut de mai multe ori incidentul pe monitorul de la marginea terenului și, în cele din urmă, a luat decizia. A anunțat la microfon, tare, să audă și spectatorii, și telespectatorii. Eliminare!

În direct, la BBC, fostul golgheter al naționalei, Ellen White, a afirmat: „Dezamăgitor. Era frustrată din cauza jocului”.

Scenă șocantă la Mondialul feminin. A călcat-o pe spate! „Dezamăgitor!” + N-au găsit poarta la primele penalty-uri!
Foto: Captură

Trei din primele patru jucătoare n-au găsit poarta la 11 metri la Mondialul feminin

La loviturile de departajare, trei jucătoare nu au nimerit poarta la primele patru execuții. Stanway și Oparanozie au șutat pe lângă bară, identic, în aceeași parte. După golul lui England, Alozie a tras la doi metri peste transversală, ca o transformare la rugby.

După aceea, nu a mai ratat nimeni. A învins Anglia, 4-2 la 11 metri.

Suedezele au râs uitându-se la golul anulat. La un milimetru de linie

Duminică, într-o altă optime de finală, Suedia a trecut de SUA tot la penaltyuri, 5-4. După bara americancei O'Hara, a tras suedeza Hurtig. Portarul Naeher a blocat șutul inițial, dar mingea a sărit peste ea. Goalkeeperul a prins balonul, însă VAR i-a confirmat „centralului” Frappart că a depășit linia. 

La prezentarea imaginii, aproape că nu se observă spațiul liber dintre minge și linia porții. Un milimetru. În vestiar, după meci, scandinavele se uitau, dădeau zoom și râdeau. Nu le venea să creadă că au câștigat pentru un milimetru. 

Scenă șocantă la Mondialul feminin. A călcat-o pe spate! „Dezamăgitor!” + N-au găsit poarta la primele penalty-uri!

Citește și:

Ce declin în Superliga: era lovitura iernii și „80% transferat de Lazio”, acum a ajuns rezervă

GSP știe motivele pentru care CSA a refuzat-o pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează