INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Campionatul Mondial schimbă regulile în Serie A » Un sistem folosit în Brazilia va fi implementat şi în fotbalul italian

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 15:33

Serie A va introduce din sezonul viitor un sistem care şi-a dovedit utilitatea la Campionatul Mondial din Brazilia.Spray-ul cu spumă este biodegradabil şi se evaporă la cîteva minute după ce e folosit. Această metodă se doreşte a fi folosită şi în alte campionate puternice din Europa.

Primul campionat care a luat această decizie este Serie A, iar oficialii arbitrilor din Italia a anunţat în mod oficial că din sezonul 2014/2015 fiecare arbitru de centru va avea la el sistemul 915 Fair Play. Metoda spray-ului cu spumă a fost dorită şi în România, însă pînă acum nu s-a făcut nimic în acest sens.

"Spray-ul a făcut minuni în Brazilia şi a rezolvat o mulţime de probleme. Am analizat situaţia şi ne-am decis să-l folosim şi noi", a declarat şeful comisiei de arbitraj din Italia, Marcello Nicchi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
hexess
hexess  •  19 Iulie 2014, 18:11

I-auzi, bai Balaj! Pana ne mai minti tu cum tii zidul la distanta cu "autoritatea", italienii astia neautoritari au si rezolvat problema!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  19 Iulie 2014, 17:14

Azi, cand tot prostul are acces la camere de luat vederi pe fiecare STADION de liga 1 TREBUIE IMPLEMENTATA tehnologia VIDEO la linia porţii, ŞI ANALIZA VIDEO-REPLAY la fazele litigioase, IN TIMP REAL ("chiorii aia din spatele porţii ar putea SA STEA IN CABINA VIDEO). PLUS ARBITRU GERMAN sef peste arbitri, si nu grecotei si nici "rumân". Dar BURLEANU e javră. BURLĂ - BURLAR in spaniolă inseamna A PĂCĂLI, A DECEPŢIONA, A-ŞI BATE JOC, A FACE BĂŞCĂLIE.

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  19 Iulie 2014, 16:13

la noi nu are rost asa ceva ,avem autoritatea lui balaj,craciunescu ,bricheta,etc vreti sa diminuati spaga la arbitri? mama vostra de hotzi :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează