INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Campionii despărţirilor » Cinci dintre cîştigătorii titlului mondial de anul trecut şi-au părăsit iubitele

Ozil a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de cîntăreața Mandy Capristo, 24 de ani, pînă s-a cuplat cu fosta iubită a lui Lell Foto: Reuters
Ozil a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de cîntăreața Mandy Capristo, 24 de ani, pînă s-a cuplat cu fosta iubită a lui Lell Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 00:00

Mesut Ozil, Schweinsteiger, Neuer, Boateng şi Zieler, al treilea portar, au rupt relaţiile pe care le aveau la turneul din Brazilia.

Succesul în carieră nu e neapărat sinonim şi cu relaţii statornice în viaţa particulară. O dovedesc şi campionii mondiali. Nemţii au cîteva bune exemple, iar Bild a dezvăluit că cinci dintre jucătorii lui Joachim Low, laureaţi cu titlul mondial la turneul din Brazilia, s-au separat de iubitele din vară.

Tonul l-au dat în octombrie portarul Neuer şi Ozil, care au rupt legături cu ani buni vechime, iar la începutul lui 2015 i-a imitat Schweinsteiger. Ultimul avea şi un foarte bun motiv, s-a amorezat de jucătoare sîrbă de tenis Ana Ivanovici în vacanţa din Australia. Iar ultimul pe listă e Boateng, care şi-a agresat recent logodnica, avocaţii discutînd deja condiţiile despărţirii.

4 cupluri celebre destrămate:
Mesut Ozil (Arsenal) - Mandy Capristo
Manuel Neuer (Bayern) - Kathrin Gilch
Bastian Schweinsteiger (Bayern) - Sarah Brandner
Jerome Boateng (Bayern) - Sherin Senler

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează