INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Campionul olimpic de judo la +100 kg i-a pus gînd rău killerului Ibrahimovici: ”Praf te fac, Zlatan!”

Articol de - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 21:00

Teddy Riner l-a provocat pe golgeterul suedez de la PSG la un meci de arte marţiale. ”Într-un duel corp la corp, n-are nici o şansă să scape teafăr”, l-a ameninţat uriaşul francez de 2,04m


Zlatan Ibrahimovici şi-a găsit, în sfîrşit, naşul. Un fan înfocat al lui PSG îi aruncă mănuşa golgeterului suedez! Teddy Riner, primul judoka din istorie care a cucerit cinci titluri mondiale, ar speria chiar pe oricine. Monstrul francez de peste doi metri înălţime, născut în Guadelupa, l-a provocat pe Ibra la un duel de arte marţiale: "Vreau să ne măsurăm forţele, dar n-are nici o şansă într-un asalt corp la corp!"

Campionul olimpic din 2012 la Londra nu este impresionat de centura neagră în taekwondo a lui Ibra: "Nu poate scăpa teafăr, orice ar încerca", ameninţă "Big Teddy", care aşteaptă răspunsul suedezului.

Zlatan (18 goluri în 16 meciuri din Ligue 1) are o lungă listă de victime. Pe unii doar i-a pus în gardă, cazurile lui Guardiola şi Balotelli, dar pe alţii nu i-a iertat. Portarul Ruffier (St. Etienne), Lovren (Lyon), colegii săi de la PSG, Menez şi Nene, şi cei din "naţională", Majstorovici şi Wilhelmsson, au încasat-o în ultimul an de la killerul cu tată bosniac şi mamă croată, crescut în ghetou la Malmo. Numai Onyewu i-a făcut faţă la Milan, americanul reuşind să-i rupă o coastă într-un schimb de lovituri la antrenament.

TEDDY RINER
Vîrstă: 23 de ani
Înălţime: 2,04 m
Greutate: 128 kg
Titluri: 5 mondiale, unu olimpic
Specialitate: judo, categoria +100 kg

ZLATAN IBRAHIMOVICI
Vîrstă: 31 de ani
Înălţime: 1,96 m
Greutate: 100 kg
Trofee în fotbal: 16
Specialitate: taekwondo, centură neagră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bilaro
bilaro  •  28 Decembrie 2012, 17:33
Postat de turneanu pe 28 Decembrie 2012, 13:52

as vrea sa-l vad p'asta la un corp la corp cu rusu' ala de care fugea'n finala olimpica pe tatami de parca era la atletism ,era galben de frica viteazu asta !

:) Glumesti...:)) Cele 3 secunde din finalul meciului, se numesc "conservarea avantajului", nicidecum, fuga !. :)) Iar in ceea ce priveste o intalnire corp la corp,pariez pe Zlatan!... Judo, nu e mardeala de cartier :))

turneanu
turneanu  •  28 Decembrie 2012, 13:52

as vrea sa-l vad p'asta la un corp la corp cu rusu' ala de care fugea'n finala olimpica pe tatami de parca era la atletism ,era galben de frica viteazu asta !

danrapid
danrapid  •  28 Decembrie 2012, 11:21

da si Messi sa se bata la box cu Manyy Pac-Mann

Vezi toate comentariile (4)
Comentează