INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Candidatul pentru "Balonul de Aur" e veriga slabă a lui Real Madrid » Adversarii simt "sânge" și atacă: "Se întâmplă ceva"

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 11:04

Real Madrid a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri cu Raphael Varane în teren, defensiva blanca primind 15 goluri. De la Mondial stoperul francez e de nerecunoscut. În 6 jocuri fără Raphael , doar trei goluri încasate.

Real nu s-a vindecat, prelungirea contractului pentru Solari fiind doar un algocalmin la suferința cronică, pe care corecția de la Eibar a readus-o la lumină. Problemele mari ale Madridului sunt în defensivă, iar Varane e veriga slabă.

Paradoxal, francezul aflat pe lista scurtă a favoriților pentru câștigarea "Balonului de Aur" are o toamnă groaznică. Cu el în teren, los Blancos au pierdut șase din ultimele 7 meciuri, 0-3 cu Sevilla, 0-1 cu ȚSKA, 0-1 cu Alavés, 1-2 cu Levante, 1-5 cu Barcelona și 0-3 cu Eibar, încasând 17 goluri, medie 2,1/meci.

Gafe în serie

Numai în derbyul cu Atlético defensiva n-a luat gol (0-0), iar în El Clasico a fost schimbat la pauză cu Lucas Vázquez. De la Mondialul din Rusia, Raphaël a intrat într-o criză fără sfârșit și evoluția cu Eibar de sâmbătă a pus capac, greșind grav la golul al treilea. Gafele din meciul cu Levante au rămas încă în memoria fanilor de pe Bernabeu.

Spre comparație, Varane n-a evoluat doar în șase meciuri din acest sezon la Real, "dubla" din Ligă cu Plzen, Getafe, Valladolid, Celta, în campionat, și Mellila, în Cupă, și apărarea a primit 3 goluri! 

Îl salvează Ramos?

Tot statistica îi întinde o mână Realului. Celălalt stoper titular are un avantaj moral incredibil asupra celui mai bun marcator al Romei în Ligă. Edin Džeko, egalul lui Messi în topul la zi cu 5 reușite, nu l-a învins niciodată pe căpitanul blanco, la club și națională.

Mai mult, are 7 înfrângeri și un singur egal în 8 dueluri disputate în ultimul deceniu! "E cel mai bun fundaș împotriva căruia am jucat în carieră", recunoaște atacantul bosniac. 

"De data asta nu ne mai temem de Madrid. Trebuie să fie o explicație pentru rezultatele lor slabe. Au jucători excelenți, multă calitate, dar se întâmplă ceva la nivel mental și Solari trebuie să lucreze mult"Stephan El Shaarawy, atacant Roma

Vezi și: VIDEO+FOTO » Real Madrid, făcută K.O. la Eibar! 0-3 la primul meci al lui Solari după ce a semnat contractul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează