INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRALIA

Cangur pînă în 2014. ”Pinturicchio” rămîne pentru încă un an în Australia

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 12:10

Legenda lui Juventus Torino, Alessandro Del Piero (38 de ani), a confirmat prelungirea cu încă un an a contractului cu Sydney FC. Italianul străluceşte în finalul carierei în Australia acolo unde a înscris 11 goluri în 18 meciuri, de la venirea din Serie A.

”E oficial, mi-am reînnoit contractul cu Sydney pentru încă un sezon. Încă mai am multe de arătat aici şi a fost o dorinţă care a venit atît din partea mea cît şi din partea clubului. Sînt foarte fericit în Australia, unde atît eu cît şi familia mea ne simţim ca acasă”, a postat Del Piero pe blogul său conform SkySpors.

Anunţul oficial a fost făcut de gruparea australiană marţi într-o conferinţă de presă. ”Sîntem încîntaţi că avem asemenea fotbalist alături de noi. Alessandro ne-a ajutat foarte mult în toate privinţele: pe gazon se simte clasa lui în fiecare meci iar în vestiar este un adevărat lider”, a declarat Scott Barlow, un oficial al lui FC Sydney.

Alessandro Del Piero are 91 de selecţii în naţionala Italiei şi mare parte a carierei a evoluat la Juventus Torino, grupare cu care a cîştigat de 6 ori titlul şi un trofeu UEFA Champions League.

(Valentin Melci)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează