INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

"Cangurul nebun" Daniel Georgievski şi-a găsit echipă, după plecarea de la Steaua

Daniel Georgievski
Daniel Georgievski

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 10:43

Daniel Georgievski, fostul fundaş dreapta al Stelei, şi-a găsit echipă după despărţirea de roş-albaştrii şi spune că n-a fost contactat de nimeni din Ghencea pentru prelungirea contractului.

De naţionalitate macedonean, dar născut în Australia, Georgievski, 26 de ani, s-a înţeles cu Melbourne Victory, una dintre cele mai iubite echipe din ţara cangurilor.

”Este un transfer important pentru noi, mai ales că Daniel va aduce cu el calitate şi multă experienţă, după ce a jucat la cel mai înalt nivel în Europa.

Faptul că are 26 de ani denotă că Georgievski mai are multe lucruri de arătat, astfel că el va fi atuul nostru din acest sezon. De altfel, avem ambiţia de a face unul dintre cele mai bune campionate din istoria acestui club”, a spus Kevin Muscat, antrenorul celor de la Melbourne, într-o declaraţie pe site-ul oficial al clubului.

Georgievski a fost transferat la Steaua în 2012, de la Sibenik şi a strîns 47 de meciuri în tricoul Stelei. De vineri va intra în programul echipei australiene, noua sa formaţie urmînd să revină dintr-un turneu la Adelaide.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close