INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Cantona e revoltat de Campionatul Mondial: „Oribil! Nu-mi pasă de turneul ăsta”

Eric Cantona (55 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, nu agreează deloc ideea organizării Campionatului Mondial în Qatar. +30   FOTO
Eric Cantona (55 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, nu agreează deloc ideea organizării Campionatului Mondial în Qatar.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 17:28 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 17:43

Eric Cantona (55 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, nu agreează deloc ideea organizării Campionatului Mondial în Qatar.

  • Campionatul Mondial se va disputa anul acesta în în intervalul 21 noiembrie - 18 decembrie (Qatar).
Scene INCREDIBILE la Cupa Africii » A fluierat finalul înainte de minutul 90, dar oficialii CAF au întrerupt conferințele și i-au chemat înapoi pe teren! Ce a urmat
Cupa Africii
Scene INCREDIBILE la Cupa Africii » A fluierat finalul înainte de minutul 90, dar oficialii CAF au întrerupt conferințele și i-au chemat înapoi pe teren! Ce a urmat

„Să fiu sincer, chiar nu-mi pasă de Campionatul Mondial din acest an, nu e un adevărat Campionat Mondial pentru mine. Nu sunt împotriva ideii de a organiza CM într-o țară unde există posibilitatea de a dezvolta și de a promova fotbalul, ca Africa de Sud sau Statele Unite. 

Dar Qatar nu e o țară pentru fotbal! Se organizează acolo doar pentru bani și e oribil modul în care au fost tratați oamenii care au lucrat la construirea acelor stadioane”, a declarat Cantona via Sportsmail.

16 trofeea câștigat Cantona în cariera de jucător, între care 4 titluri în Premier League cu Manchester United și două campionate în Franța cu OM

19 goluriîn 45 de selecții a reușit Cantona în naționala Franței

Cum arată stadioanele din Qatar care vor găzdui meciurile de la Cupa Mondială

+26 FOTO

Infantino, despre Campionatul Mondial 2022

Gianni Infantino, președintele FIFA, a transmis un mesaj la finalul anului 2021 și promite un Campionat Mondial memorabil.

„Campionatul Mondial din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni lumea din nou într-o sărbătoare a fotbalului şi a incluziunii sociale. Avem cu toţii nevoie de asta. Toate turneele organizate de FIFA vor continua să aibă loc ţinându-se cont de faptul că sănătatea este cea mai importantă", a precizat Infantino, într-un mesaj de final de an.

Infantino a cerut înțelegere din partea oamenilor cu putere de decizie în fotbalul mondial, pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele: „Vom lucra împreună pentru unitate şi pentru binele tuturor. 2022 va fi un an special şi memorabil şi vreau să vă urez tuturor toate cele bune”.

Primul hat-trick reușit de Eric Cantona în Premier League:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Aston Villa, aproape de un nou transfer, după ce l-a adus pe Coutinho!

Emoționant! Desemnat omul meciului, chiar la prima apariție în Cupa Africii pe Națiuni, a izbucnit în plâns

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
balotelli
balotelli  •  13 Ianuarie 2022, 03:54

6.751 - muncitori morți pe șantierele din Qatar la construirea stadioanelor. 621 - numărul total al deceselor cauzate de Covid în Qatar. Au murit de 10 ori mai mulți pentru moftul lui Infantino decât de Covid. Iar Nole e judecat pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

dobrin
dobrin  •  12 Ianuarie 2022, 19:42

Nu numai Cantona, ci si Romania a boicotat campionatul mondial facand egal cu Islanda si pierzand cu Armenia :))))

elgabri
elgabri  •  12 Ianuarie 2022, 18:15

FIFA calca pe cadavre ca sa si umple buzunarele !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează