INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GATA DE ROCADA MARE?

Capcana siciliană

Articol de - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Sicilia a încins extraordinar lupta pentru titlu. Au fost suficiente două deplasări la rînd în Insulă pentru ca Inter să risipească tot avansul faţă de Milan. Eşecului de la Catania (1-3) i-a urmat un alt pas greşit. Un şah, dar nu mat, dat lui Mourinho de Palermo (1-1) şi rocada mare se poate produce azi dacă trupa lui Leonardo reuşeşte s-o bată pe Napoli pe "San Siro". Ca sa nu mai spunem ca Roma a venit la doar 4 puncte de Inter prin succesul (4-2) cu Udinese!


La fel ca la Catania, Inter a deschis scorul. Şi tot Diego Milito a punctat, însă de data asta dintr-un penalty provocat de intrarea imprudentă a lui Bovo la Lucio. Era abia începutul, pentru că Palermo, neînvinsă de 22 de meciuri acasă!, nu s-a speriat şi a reacţionat rapid. A şi egalat pînă la pauză, acţiunea creată de căpitanul Miccoli fiind finalizată de uruguayanul Cavani (24).

 

Egalul convenea gazdelor, aşa că Palermo s-a retras treptat şi a ales să muşte pe contre. Lui Mourinho nu-i convenea deloc. I-a băgat pe Pandev şi pe Motta, refăcînd echipa de start de la Londra şi riscînd. Aşa cum îi place. Dar nu i-a mai ieşit ca în Ligă cu Chelsea. Presiunea la poarta lui Sirigu s-a lovit de zid, iar sicilienii, cu Dorin Goian pe bancă, s-au temut să dea marea lovitură, irosind cîteva raiduri de 2-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  21 Martie 2010, 01:28
Postat de siremil pe 21 Martie 2010, 00:49

aici vorbim de prezent nu de trecut ;)

Un raspuns mai pueril n-ai gasit? :))

sergiu_ctin
sergiu_ctin  •  21 Martie 2010, 01:05
Postat de pe 21 Martie 2010, 00:47

Daca Inter iau Liga si nu Lo Scudetto, se vor supara maxim 2 suporteri. Eu nu voi fi printre ei.

Inter nu ia liga, fiindca in semifinale va intalni sigur Barcelona sau Arsenal : cel mai probabil Barcelona, deci mi se pare greu de trecut de Barca in semifinale.

siremil
siremil  •  21 Martie 2010, 00:49
Postat de pe 21 Martie 2010, 00:43

Serios? Dar in 2007 cand Milan castiga Liga, iar Inter iesea din optimi dar domina campionatul, atunci nu se mai vedea diferenta de valoare in Europa?

aici vorbim de prezent nu de trecut ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează