INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAŢIONALA ANGLIEI

Capello îi trimite pe englezi la Auschwitz!

Capello îi va duce pe jucătorii Angliei la Auschwitz
Capello îi va duce pe jucătorii Angliei la Auschwitz

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 12:31

Selecţionerul italian al reprezentativei Albionului va merge la vară în vizită cu echipa în fostul lagăr nazist de concentrare. Fabio Capello profită că şi-a fixat cantonamentul Angliei pentru CE 2012 în Cracovia, la doar 80 km de Auschwitz


Fabio Capello le-a făcut deja program englezilor pentru Euro 2012. Dacă tot a stabilit cartierul general în Polonia, la Cracovia, unde va folosi baza de pregătire a formaţiei din divizia a patra Hutnik, selecţionerul italian al reprezentativei Albionului îşi trimite jucătorii la Auschwitz. Fostul renumit lagăr nazist de concentrare se află la mai puţin de 80 de kilometri şi Capello a vrut să repete experienţa pe care Sven Goran Eriksson a făcut-o cu "naţionala" Angliei în septembrie 2004, înaintea unui meci din preliminariile CM 2006, disputat la Katowice împotriva Poloniei.

Acţiunea ar face parte dintr-un program de care se ocupă England Club, în colaborare strînsă cu "Foreign and Commonwealth Office" şi "The Holocaust Educational Trust". "Îi vom face un program lui Fabio Capello şi va fi extraordinar să ducem fotbaliştii ca să se poată juca cu puştii polonezi şi să viziteze şi alte obiective istorice", declară Adrian Bevington, directorul England Club.

Auswitz, fabrica morţii
Lagărul de concentrare de la Auswitz a fost iniţial folosit de nazişti pentru a-i incarcera pe prizonierii politici polonezi. Începînd cu 1942, lagărul a fost locaţia în care s-a pus în aplicare planul de exterminare a evreilor. Peste 1.1 milioane de evrei şi-au pierdut viaţa în lagărul de la Auswitz, printre ei fiind femei şi copii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bianchi
bianchi  •  08 Noiembrie 2011, 20:53

Nu as vrea sa traiti pe pielea voastra "minciunile" de acolo.Dar ce sa ceri la niste capre de oameni.

ulle
ulle  •  08 Noiembrie 2011, 20:07

Ar trebui repus in fuctiune, se gaseste materie prima in Romania, iar din 2007 prin toata Europa...

ronniee
ronniee  •  08 Noiembrie 2011, 16:53

degeaba, n-are ce vedea acolo numa minciuni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează