INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KILLERUL LA NAŢIONALĂ

Capello l-a convocat pe cel care i-a rupt piciorul lui Ramsey!

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Accidentarea gravă provocată puştiului Ramsey i-a picat cît se poate de rău lui Capello. Selecţionerul Angliei tocmai se hotărîse să-l cheme pe Shawcross pentru amicalul cu Egipt de miercuri şi a trebuit să amîne cu 40 de minute anunţarea listei jucătorilor convocaţi pentru a nu inflama mai tare spiritele aprinse după declaraţiile lui Arsene Wenger.


Ryan Shawcross, inclus între cele 7 nume de fundaşi aleşi de antrenorul italian, a fost distrus după fractura de tibie dreaptă suferită de atacantul galez de la Arsenal, în urma unei intrări violente în meciul de aseară cîştigat de "tunari" cu 3-1, şi a plîns minute bune la vestiar. Unde a fost trimis de arbitru, care i-a arătat cartonaşul roşu în minutul 66.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  28 Februarie 2010, 22:51

Sa il dea cineva afara pe Daniel Scorpie. Dupa ce ca nu se pricepe deloc la articole sportive, mai face si greseli gramaticale pe care nici un copil de 9 ani nu le face. Esti penibil Daniel!

 •  28 Februarie 2010, 15:08

Dupa postarile anterioare,RAMSEY este de vina,nu putea el sa stea acasa, eventual s-o intrebe de sanatate pe nevasta lui TERRY!!!!!!! Asa suporteri, asa comentarii!!!!!!

 •  28 Februarie 2010, 14:57

intrarea lui shawcross e la picior si e de rosu.cat despre convocare,ma rog,e treaba lui capello.pacat de ramsey,sa speram ca-si va reveni,la fel ca eduardo.asta patesc jucatorii tehnici marca arsenal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează