INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UN ITALIAN PE DOWNING STREET?

Capello propus premierul Marii Britanii!

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Fabio Capello i-a cucerit definitiv pe britanici. Succesele la "naţionala" Angliei i-au făcut o imagine extraordinară în Insulă şi nu numai. După ce tabloidele au scris despre întîlnirea de la Londra cu preşedintele federaţiei ruse, care i-a oferit postul de selecţioner, acum au găsit altă variantă pentru antrenorul italian. Îl vor prim-ministru!


"Dacă Fabio ar fi premier, ar duce toată Marea Britanie pe drumul spre victorie. Regimul sever pe care l-a impus la echipa naţională ar face bine întregii ţări", a titrat "Daily Express". În faţa atîtor propuneri tentante, tehnicianul s-a limitat să declare că are un contract pînă în 2012 cu federaţia engleză şi vrea să-l respecte: "Şi întîlnirea cu şeful federaţiei ruse a fost una pur întîmplătoare, în faţa atîtor alte persoane. Doar am schimbat nişte glume".

Playtech: TULBURĂTOR! Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Momente cumplite


Comentarii (4)
 •  06 Martie 2010, 14:53

adevarul este ca fabio capello are un fel de a se manifesta mai degraba englezesc decat italian

eu__
eu__  •  06 Martie 2010, 12:54
Postat de pe 06 Martie 2010, 12:45

aaa scz a jucat si la barcelona 1 an doar ca nu cred ca comparatia de forma ar treb facuta pe cand juca la barcelona caci mementele sale de glorie au fost la inter si la real

prostel, uita-te si tu la ce meciuri a facut la barcelona si ce goluri a dat acolo. capodopere, nu alta. antologic e acela dupa o cursa de la centrul terenului. perioadele de glorie a lui il fenomeno au fost la psv si apoi la barcelona. de la inter a inceput cu accidentarile. :( daca nu cunosti, nu iti da cu parerea, te faci de ras!

 •  06 Martie 2010, 12:45

aaa scz a jucat si la barcelona 1 an doar ca nu cred ca comparatia de forma ar treb facuta pe cand juca la barcelona caci mementele sale de glorie au fost la inter si la real

Vezi toate comentariile (4)
Comentează