INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Gestul i-a șocat pe fani » Ce a făcut căpitanul contestat de ultrașii adverși după ce a fost „bombardat” cu obiecte din peluză

Lawrence Shankland a cules din careul oaspeților și airpods-uri / Foto: Imago
Lawrence Shankland a cules din careul oaspeților și airpods-uri / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 17:41 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 18:22

Lawrence Shankland (28 de ani), căpitanul lui Hearts, a fost protagonistul ultimei etape din Premiership din Scoția. Atacantul gazdelor a transformat penaltyul de 1-1, în meciul cu Hibernian disputat miercuri seară, după care suporterii rivali l-au luat la țintă cu diverse obiecte. Pe două chiar le-a prins, un airpod și o plăcintă cu mere!

Meci încins miercuri seară în divizia de elită a fotbalului scoțian pe „Tynecastle Park”. Derbyul orașului Edinburgh. Protagoniste, echipele de pe locurile al treilea și al șaptelea: Hearts vs Hibernian, despărțite de 21 de puncte. Conduse după golul marcat de Marcondes (18), gazdele au reușit să egaleze înaintea pauzei, dintr-o lovitură de pedeapsă (45+1).

Lawrence a gustat din plăcintă și a aruncat-o în peluză!

Autor al stabilirii rezultatului final, căpitanul Lawrence Shankland. Atacantul lui Hearts a transformat precis penaltyul, după care a fost luat la țintă cu mai multe obiecte aruncate în teren de suporterii furioși ai lui Hibernian de la peluza apropiată.

În timp ce se bucura alături de colegi, Lawrence a prins două „proiectile" venite din tribună: mai întâi o pereche de airpods Apple, apoi o plăcintă cu mere! Shankland nu s-a arătat deloc deranjat, dovadă că, după ce a reținut-o la fix în palmă, a mușcat o bucată din ea, returnând-o susținătorilor echipei vizitatoare.

Gestul i-a șocat pe fani » Ce a făcut căpitanul contestat de ultrașii adverși după ce a fost „bombardat” cu obiecte din peluză
Căpitanul lui Hearts nu are poftă doar de gol, dar îi plac și prăjiturile! / Foto: Captură TV

„Trebuie interzis pe stadioane pentru că a risipit plăcinta!"

Filmulețul cu căpitanul lui Hearts și prăjitura a fost postat pe rețelele sociale, devenind imediat viral. Dacă managerul Steven Naismith i-a catalogat pe susținătorii rivali „idioți", fanii au comentat ironic.

„Este oare ceva imposibil pentru Lawrence?", „Nici nu știi ce e mai impresionant, faptul că cineva nimerește cu o plăcintă un adversar din teren, după ce acesta dă gol, sau faptul că jucătorul a prins-o?" și „Trebuie interzis pe stadioane pentru că a risipit plăcinta!".

„Cei de la Hibernian se tem că după acest incident li se va reduce numărul de bilete primite la următoarele derbyuri jucate în Edinburgh", au avertizat ziariștii de la The Scotish Sun.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

S-a împăcat și cu fanii! Ce surpriză i-au făcut lui Șumudică liderii ultrașilor lui Gaziantep
TURCIA
S-a împăcat și cu fanii! Ce surpriză i-au făcut lui Șumudică liderii ultrașilor lui Gaziantep
Start împiedicat de campionat pentru Dan Petrescu. De ce nu l-a salutat pe antrenorul advers
COREEA DE SUD
Start împiedicat de campionat pentru Dan Petrescu. De ce nu l-a salutat pe antrenorul advers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
username_2
username_2  •  01 Martie 2024, 20:24

plăcintă cu Apple și airpods cu mere, c-așa-i în Scoția, risipă

dobrin
dobrin  •  01 Martie 2024, 20:10

Chiar mi-era dor de articole din campionatul asta... va pregatiti cumva de reintoarcerea lui Ianis in Scottish Premier League?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează