INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚARA GALILOR

Căpitanul galez, multiple fracturi la coaste și un plămân perforat. Operat de urgență după un duel cu Chicharito Hernández

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 09:41

De-abia acum a putut povesti Ashley Williams ce i s-a întâmplat. Acum, când poate în sfârșit părăsi spitalul, pentru a traversa oceanul și a se întoarce acasă.

Pe 29 mai, galezii au jucat un amical pe Rose Bowl, din Pasadena, cu 82.345 de spectatori. Au întâlnit Mexicul, care se pregătește de Mondial. În minutul 20, " Chicharito" Hernández l-a atacat violent din spate, lovindu-l cu cotul. Williams, 33 de ani, nu mai putea continua. Îl durea foarte tare în zona coastelor.

Nu realiza cât de grav este, dar doctorul echipei l-a trimis direct la spitalul Ronald Reagan UCLA, din Beverly Hills. Jucătorul lui Everton își amintește pe Facebook: "Două săptămâni nebune.

M-am bucurat mult să regăsesc tricoul Țării Galilor... Am ajuns la spital însă, iar acolo mi-au descoperit multiple fracturi la două coaste și plămânul stâng perforat. Încă puțin dacă aș mai fi întârziat și l-aș fi pierdut".

A fost operat de urgență, medicii salvându-i plămânul. "Sunt nerăbdător să zbor acasă. Nu-mi doresc decât să mă odihnesc pentru sezonul viitor", și-a încheiat el mesajul.

1

2

79 de selecțiiare Ashley Williams la naționala galeză, pentru care a marcat două goluri

241 de meciuria jucat Williams în Premier League la Swansea și Everton, înscriind 6 goluri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează