INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Căpitanul lui Arsenal și-a prelungit contractul și a devenit cel mai bine plătit jucător al „tunarilor”

Un dublu-campion din Premier League face un pariu curajos
https://www.gsp.ro/international/campionate/arsenal-martin-odegaard-lauren-686276.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
Un dublu-campion din Premier League face un pariu curajos https://www.gsp.ro/international/campionate/arsenal-martin-odegaard-lauren-686276.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 13:46 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 13:46

Martin Odegaard (24 de ani) și-a prelungit contractul cu Arsenal până în 2028 și urmează să primească un salariu de 200.000 de lire sterline săptămânal, devenind cel mai bine plătit jucător al clubului. Înțelegerea actuală expira în 2025, iar salariul săptămânal era de 120.000 de lire sterline.

Mijlocașul norvegian s-a transferat definitiv la Arsenal de la Real Madrid în vara lui 2021 pentru suma de 35 de milioane de euro, după ce fusese împrumutat încă din luna ianuarie.

Odegaard a devenit căpitanul „tunarilor” la începutul sezonului trecut

Jose Mourinho, după ce s-a chinuit în Moldova: „Bayern nu a înțeles, PSG nu a înțeles, acum ne luptăm și noi”
Sheriff Tiraspol - AS Roma 1-2
Jose Mourinho, după ce s-a chinuit în Moldova: „Bayern nu a înțeles, PSG nu a înțeles, acum ne luptăm și noi”

Odegaard a fost numit căpitan de către Mikel Arteta (41 de ani) după doar un an și jumătate de la venirea pe Emirates. Norvegianul a strâns 92 de apariții în Premier League, marcând 25 de goluri și oferind 13 pase decisive. Odegaard a marcat și la debutul în Champions League pentru Arsenal, în victoria cu 4-0 contra lui PSV Eindhoven.

Odegaard: „Voi da totul ca să duc acest club către succes în următorii ani”

După prelungirea contractului, norvegianul a vorbit despre cariera sa și despre ambițiile pe care le are în viitor: 

„Povestea mea e puțin diferită, am jucat la multe cluburi încă de când aveam 16 ani. M-am simțit grozav la Arsenal încă din prima zi, va fi casa mea pentru mult timp. Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor de la club, și mai ales, suporterilor noștri fantastici. O să continui să dau totul ca să duc acest club către succes în următorii ani.”

Martin Odegaard a mai jucat în carieră pentru Real Madrid, Heerenveen, Vitesse și Real Sociedad. Singurul trofeu cucerit în tricoul lui Arsenal a fost Supercupa Angliei în acest an, când „tunarii” îi învingeau la penalty-uri pe Manchester City, după 1-1 în 90 de minute.

Vezi și alte știri:

Îi bagă în faliment? Suma exorbitantă cerută de Simona Halep de la firma care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat
HALEP, SUSPENDATĂ
Îi bagă în faliment? Suma exorbitantă cerută de Simona Halep de la firma care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat
Grupele Europa League » Liverpool a întors scorul cu LASK + Thriller la Ajax - Marseille. Toate rezultatele serii
GRUPE
Grupele Europa League » Liverpool a întors scorul cu LASK + Thriller la Ajax - Marseille. Toate rezultatele serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează