INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Căpitanul lui Mircea Lucescu, suspendat 17 luni pentru dopaj » Samir Nasri a fost și el sancționat de UEFA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2018 09:59

Liber după despărțirea prematură de Alanya, Samir Nasri, mijlocașul de 30 de ani a ratat astfel transferul la Las Palmas. Plătește pentru un tratament interzis cu vitamine făcut în SUA, în decembrie 2016.

Samir Nasri are timp suficient să-și caute echipă. Marca a aflat că UEFA l-a suspendat 1 an, decizia urmând să devină oficială mâine. Fostul internațional francez a fost prins dopat în perioada în care juca la Sevilla și acum a venit verdictul de la TAS, unde mijlocașul de 30 de ani făcuse apel pe 25 aprilie. N-a obținut decât o înjumătățire a sancțiunii cerute de forul european, astfel c-a ratat transferul pe care-l negocia la Las Palmas.

Supus la Inmmunity IV Drip

Pus pe liber de Alanya, deși mai avea contract până la finele sezonului viitor, Nasri plătește pentru ceea ce a făcut în decembrie 2016, un tratament cu vitamine la clinica Drip Doctors, din SUA. "L-am supus de Nasri unui proceduri, Inmmunity IV Drip, care să-l mențină hidratat pe parcursul sezonul încărcat de la Sevilla", au admis medicii americani. După ce recursul la TAS și suspendarea sancțiunii, Samir a prins 26 de minute cu Celta, pe 26 aprilie 2017. Plecat în Turcia, nu a rupt nici acolo gura târgului, marcând 2 goluri în 8 meciuri. 

4 trofeea cucerit Nasri la Man. City, între care două campionate ale Angliei. A fost ales cel mai bun fotbalist francez în 2010

Darijo Srna, suspendat 17 luni

Darijo Srna, 36 de ani pe 1 mai, e cel mai vechi jucător al lui Șahtior, de 15 ani la "mineri". Căpitanul a eșuat la un control doping făcut în martie 2017, în afara competiției, dar s-a aflat de-abia pe 18 septembrie. Substanța interzisă depistată: dehidroepiandrosteron, un steroid anabolizant.

Croatul și-a susținut nevinovăția. Totuși, suspendat temporar, nu a mai evoluat la Șahtior după 2-1 cu Napoli, în Champions, pe 13 septembrie. Și-a așteptat pedeapsa, anunțată de-abia acum, la aproape un an de la momentul testului.
Srna a fost suspendat 17 luni de Agenția Națională Antidoping a Ucrainei, care a considerat sancțiunea de când a fost prins dopat. Și fundașul dreapta va putea relua pregătirea pe 22 iunie, având drept de joc din 22 august.

49 de goluria marcat Srna în 536 de meciuri jucate la Șahtior

25 de trofeea cucerit croatul în 15 ani la Șahtio

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
unrealu
unrealu  •  25 Februarie 2018, 11:54

Google translate? "hidratat pe parcursul sezonul încărcat de la Sevilla"

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  25 Februarie 2018, 11:54

knuty • 25 Februarie 2018, 10:30 0 0 Asa castiga campionate marele Lucescu-BUDILAI campionate ,cu jucatori dopati!!!!! Mai era Lucescu antrenorul lui Srna atunci cand a fost testat dopat? Probabil ca esti general sau macar colonel de armata de esti asa prost.

knuty
knuty  •  25 Februarie 2018, 10:30

Asa castiga campionate marele Lucescu-BUDILAI campionate ,cu jucatori dopati!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează