INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Căpitanul lui Real Madrid a intrat în dizgrația președintelui clubului! Sergio Ramos ar putea ajunge în Premier League

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 11:15

Liverpool este unul dintre cele trei cluburi la care ar putea ajunge Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, după ce Florentino Perez, președintele clubului, a spus că este nemulțumit de startul de sezon al fotbalistului spaniol.

Publicația spaniolă Diario Gol afirmă că echipa de pe "Santiago Bernabeu" i-ar putea da drumul fundașului, în ciuda faptului că el a semnat în vara trecută un nou contract, care se întinde pe cinci ani.

Perez este convins că Sergio Ramos a luat piciorul de pe accelerație după prelungirea înțelegerii, iar evoluțiile sale sunt mult sub așteptări. Presa din Spania susține că Liverpool ar fi interesată de transferul său și că nu ar exista temeri privind o eventuală neadaptare a jucătorului în Premier League.

Însă, clubul de pe ”Anfield Road” ar putea intra în competiție pentru achiziționarea lui Sergio Ramos și cu alte forțe ale fotbalului european, precum Paris Saint-Germani și Bayern Munchen.

Internaționalul spaniol în vârstă de 30 de ani joacă la Real Madrid din 2005, cucerind de două ori atât trofeul Champions League, cât și Supercupa Europei, dar și trei titluri în La Liga. El și-a prelungit contractul cu ”galacticii” până în 2020, având un salariu anual de 8,5 milioane de euro.

sursa: dailystar.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează