INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOŢIA

Căpitanul sticlelor » Scott Brown s-a îmbătat criţă cu cîteva zile înaintea ca Celtic să joace finala Cupei Ligii

Brown, beat, sprijinit de zid, încercînd să mănînce un hamburger cu cartofi prăjiți
Brown, beat, sprijinit de zid, încercînd să mănînce un hamburger cu cartofi prăjiți

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:41

Internaţionalul de 29 de ani a făcut turul barurilor de striptease din Edinburgh, dimineaţa de vineri prinzîndu-l ca un vagabond, doborît de alcool pe străzi.

Scott Brown a intrat mai devreme în "cantonament" pentru finala Cupei Ligii Scoţiei. Cu doar trei zile înaintea meciului cu Dundee United, programat azi, căpitanul campioanei Celtic s-a îmbătat criţă, fotoreporterii tabloidului The Scottish Sun prinzîndu-l în ipostaze jenante, doborît de alcool, în stradă!

Internaţionalul scoţian de 29 de ani a ignorat interdicţia strictă impusă de managerul Ronny Deila la începutul sezonului, iar joi noaptea a făcut-o lată. Scott a pornit într-un tur al barurilor de striptease din Edinburgh, combinînd băutura din belşug cu spectacolul incendiar oferit de Baby Dolls.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
qepard
qepard  •  15 Martie 2015, 15:28

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează