INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE VS. PRIMERA DIVISION

Care este cel mai bun campionat din lume?

FC Barcelona
FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

O întrebare la care fanii campionatului englez sau ai celui spaniol nu duc deloc lipsă de argumente. Premier League şi Primera Division sînt, fără îndoială, cele mai puternice întreceri interne din lume. Dar care e mai tare?

Fostul mijlocaş al lui Arsenal, Ray Parlour, susţine campionatul englez în faţa lui Guillem Ballague, expert în liga spaniolă.

Urmăriţi în continuare dezbaterea dintre cei doi.

Tu care crezi că este cel mai puternic campionat din lume?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
 •  25 Decembrie 2009, 16:29

eu dupa parerea mea eu zic ca sunt la egalitate intrucat si spania si anglia au echipe bune dar un plus pt cele 2 echipe mari din spania care fac multe achizitii bune pe multi bani acum echipele din spania mai cumpara jucatori din anglia dar invers foarte greu nu cum era acum cativa ani cand era invers

 •  25 Decembrie 2009, 12:51

Premier League The Best ! manchester united campioana ,chelsea,liverpool,arsenal dar si city,tottenham,aston villa si fulham sunt super echipe deci Premier League cu mult pe ste Primera.

 •  24 Decembrie 2009, 21:32

Logic ca e Premier League.Si il contrazic pe un postant anterior Liverpool si Arsenal sunt mult peste Sevilla si Valencia.Un fan al Realului va zice ca galacticii nu au trecut de optimi in Liga de 5 ani.S-a vazut in ultimii ani,pana la urma Premier League are avantaj la toate capitolele si bani si traditie.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează