INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Carles Puyol îi cere lui Neymar să reacționeze: "Trebuie să clarifice situația!"

Articol de Mario BalintJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 iulie 2017 16:42

Fostul internațional spaniol și căpitan al Barcelonei, Carles Puyol, a discutat recent despre transferul lui Neymar la PSG, declarând că nu se află în contact cu nimeni din interiorul clubului pentru a ști cu adevărat ce se întâmplă și așteaptă, la fel ca fanii fotbalului, să vadă în săptămânile următoare, dacă transferul se va finaliza, sau nu.

"Chiar nu știu ce se întâmplă în momentul de față între Neymar și PSG. Singurul lucru clar este faptul că Neymar ar trebui să iasă în față și să spună ceva despre întreaga situație, deoarece așa ar fi bine. Este clar că acum singura decizie care mai trebuie să fie luată stă în mâinile lui, de aceea este datoria lui să iasă în față cu o declarație," a declarat Puyol.

"Nu știu sincer dacă Neymar își dorește într-adevăr să plece de la Barcelona, însă nu este ușor pentru un fotbalist să joace la un singur club toată cariera sa, mai ales în era actuală. Bineînțeles, mai sunt și excepții, precum Messi, Busquets sau Iniesta, însă în mare parte, este dificil. Știu că Neymar iubește acest club, însă în același timp sunt implicați și alți factori", a continuat fostul căpitan al Barcelonei, când a fost întrebat ce părere are despre transferul superstarului brazilian la gruparea franceză.

Puyol a fost întrebat și despre schimbarea de antrenor din această vară de la fosta sa echipă. Fostul fundaș și-a declarat susținerea pentru Ernesto Valverde, care a venit să-l înlocuiască pe Luis Enrique.

"Luis Enrique a făcut o treabă excelentă, a câștigat o mulțime de titluri, însă acum un alt antrenor stă pe banca Barcelonei. Sunt convins că idealul de pe teren al echipei nu se va schimba, chiar dacă va avea nuanțe diferite cu Ernesto Valverde. Este un antrenor foarte bun, iar echipele sale, de obicei, joacă un fotbal spectaculos, așa că sunt convins că poate câștiga multe trofee la Barcelona".

surse: marca.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
voodooro
voodooro  •  29 Iulie 2017, 18:56

Daca mai era Puyol la Barca, nu avea cum sa faca Neymar acest circ, asta ii lipseste Barcelonei de ceva ani, un LIDER....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează