INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ancelotti, pus pe glume înainte de Barcelona - Real Madrid: „E cel mai bun din lume, dar are un defect. Nu e foarte arătos”

Carlo Ancelotti, alături de Eder Militao // sursă foto: Imago Images
Carlo Ancelotti, alături de Eder Militao // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 18:03 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 20:01

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a glumit înainte de meciul de campionat cu Barcelona (duminică, ora 22:00) că fundașul central Eder Militao (25) „nu este foarte arătos”. Anterior, antrenorul italian opinase că Militao este cel mai bun stoper din fotbal.

La Real Madrid din vara lui 2019, când albii l-au cumpărat de la FC Porto cu 50 de milioane de euro, Eder Militao a devenit liderul defensivei blanco. Este titular incontestabil, iar în acest sezon a avut evoluții apreciate și a fost eficient pe ambele faze, inclusiv cu 6 goluri marcate.

Ca atare, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a afirmat despre brazilian că este cel mai bun fundaș central din fotbal. Italianul i-a găsit și un „defect” lui Militao, faptul că nu ar fi „foarte arătos”.

Roman Kostomarov s-a trezit din comă și a avut o cădere nervoasă când a aflat că medicii i-au amputat ambele picioare
PROBLEME MEDICALE
Roman Kostomarov s-a trezit din comă și a avut o cădere nervoasă când a aflat că medicii i-au amputat ambele picioare

Carlo Ancelotti, înainte de Barcelona - Real Madrid: „Militao este cel mai bun fundaș central din lume, dar nu foarte arătos”

„Poate nu sunt luat în serios când spun că Vinicius este cel mai decisiv jucător din lume iar Militao este cel mai bun fundaș central din lume, dar consider că așa este.

Militao este foarte rapid, foarte bun în duelurile unu la unul, foarte bun cu mingea la picior și în duelurile aeriene. Un defect al lui ar fi că nu este întotdeauna 100% concentrat. Deci nu pot spune că este perfect. Ah, și nu este foarte arătos”, a afirmat Ancelotti, râzând în timp ce a făcut observația din final.

Alte idei ale lui Carlo Ancelotti înainte de Barcelona - Real Madrid:

Trebuie să privim Barcelona ca pe un leu, nu o pisică. Trebuie să ne pregătim bine și să jucăm bine, individual și colectiv, defensiv și ofensiv. Este dificil de spus cum va juca Barcelona duminică, va fi un meci diferit. Meciul trecut s-au apărat jos, dar au înscris rapid și au avut un avantaj de apărat. 

Poate dacă vom înscrie noi rapid va fi un alt fel de meci. În orice caz, vom juca ofensiv.

Faptul că unii oameni s-au îndoit de Modric și Kroos m-a surprins. Sunt, în continuare, cei mai buni. În ceea ce privește înlocuirea lui Casemiro, Camavinga și Tchouameni au făcut o treabă bună. Real Madrid are un viitor frumos și poate înlocui acel jucător legendar cu cei doi.

Clubul îmi va decide soarta la finalul sezonului, dar vreau să continui aici. Atâta vreme cât clubul va dori să fiu aici, mă voi bucura de această oportunitate, chiar dacă voi mai rămâne 3 luni sau 3 ani.

Mai multe știri din La Liga: 

Se pregătește un transfer definitiv pe axa AC Milan - Real Madrid: detalii de la negocieri

Acuzat de viol, Dani Alves face greva foamei și nu vrea să iasă din celulă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează