INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Carlo Ancelotti - Gennaro Gattuso, o strângere de mână extrem de rece. Momentul care a rupt relația excelentă a celor doi mari campioni cu AC Milan

Carlo Ancelotti și Gennaro Gattuso au reacționat de parcă s-ar fi văzut prima oară înainte de Real Madrid - Valencia, foto: Imago
Carlo Ancelotti și Gennaro Gattuso au reacționat de parcă s-ar fi văzut prima oară înainte de Real Madrid - Valencia, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 15:27 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 16:13

Carlo Ancelotti și Gennaro Gattuso au reacționat de parcă s-ar fi văzut prima oară înainte de Real Madrid - Valencia (1-1 în timpul regulamentar, 4-3 la penalty-uri). Au triumfat opt ani împreună la AC Milan. Totul s-a prăbușit în 2019, când Gattuso a semnat cu Napoli, știind că Ancelotti urma să fie demis.

Carlo Ancelotti și Gennaro Gattuso au avut cândva o relație excelentă. Și pentru Rino, și pentru alții de la Milan, antrenorul era ca un tată.

Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi
MONDEN
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

Carlo Ancelotti - Gennaro Gattuso, opt trofee împreună la Milan, două Ligi ale Campionilor

Opt ani a fost don Carlo tehnicianul rossonero, după ce își încheiase cariera de jucător pe San Siro, în cinci sezoane extraordinare la final (1987-1992).

Între 2001 și 2009, Ancelotti și Gattuso au triumfat împreună în Italia și Europa. Opt trofee, toate în peninsulă și cele mai importante pe continent: două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și Mondialul Cluburilor.

O privire de gheață a lui Carlo Ancelotti: „Am avut probleme personale cu Gattusso”

Dar bucuria ce îi unea odată a dispărut astăzi. Miercuri seară, Ancelotti și Gattuso s-au întâlnit în semifinala Supercupei Spaniei. Primul, antrenor la Real. Al doilea, la Valencia. Și-au strâns mâna, s-au privit puțin în ochi și asta a fost tot. Rece, ca și cum de-abia atunci se văzuseră prima oară oară.

Înaintea confruntării, Carlo (63 de ani) a spus: „Am avut probleme personale cu Gattuso". Fără a detalia. Nici Rino, care a împlinit 45 de ani pe 9 ianuarie, nu a vrut să comenteze.

Napoli le-a distrus legătura

Ce a dus la această ruptură?! Pe 10 decembrie 2019, după un an și jumătate, Ancelotti a fost demis de Napoli, care l-a anunțat ca înlocuitor pe Gattuso chiar în ziua următoare. 

Dar Gattuso avea acord cu președintele clubului napolitan, Aurelio De Laurentiis, înainte ca veteranul să fie concediat lângă Vezuviu. Și Carlo a aflat totul. De atunci, nu a mai vrut să audă de fostul său jucător.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Șocant! Doi înalți oficiali ai Barcelonei l-ar fi trădat pe Lionel Messi: „Nu poți fi bun cu acest șobolan”

Un campion mondial cu Franța în 2018 riscă închisoare PE VIAȚĂ pentru 9 capete de acuzare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează