INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1

VIDEO Carlo Ancelotti dă vina pe ghinion după Real Madrid - Atletico 1-1: „Nu înțeleg prea multe din fotbal, dar...”

Carlo Ancelotti, după Real - Atletico 1-1, foto: twitter
Carlo Ancelotti, după Real - Atletico 1-1, foto: twitter

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 08:43 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 10:07

Real Madrid a remizat duminică seara cu Atletico, scor 1-1, în etapa 23 din La Liga, după ce trupa lui Diego Simeone (53 de ani) a egalat în minutul 90+3.

Madrilenii au condus cu 1-0 încă din minutul 20, grație unui gol marcat de Brahim Diaz (24 de ani), dar Marcos Llorente (29 de ani) a dat lovitura pe Bernabeu în prelungirile partidei, spre nemulțumirea lui Carlo Ancelotti (64 de ani).

Informație-bombă, la o oră după meciul făcut praf de Kovacs » Doar un „central” român merge la Euro 2024: „A fost promovat”
Euro 2024
Informație-bombă, la o oră după meciul făcut praf de Kovacs » Doar un „central” român merge la Euro 2024: „A fost promovat”

Carlo Ancelotti după Real Madrid - Atletico: „Am avut ghinion”

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost dezamăgit la finalul partidei pentru punctul obținut. Tehnicianul italian simte că echipa sa a pierdut două puncte importante, dar este cu gândul la meciul „de titlu” cu Girona, care va avea loc etapa viitoare.

„A fost un joc solid din partea noastră, l-am controlat per total, am avut ghinion să primim acel gol pe final. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, suntem încă lideri și ne putem distanța sâmbătă (n.r. Real - Girona). Nu înțeleg prea multe din fotbal, dar am jucat foarte bine în acest meci și avem o formație puternică.

Nu suntem mulțumiți de rezultat pentru că meritam să câștigăm, dar echipa trebuie să fie liniștită. Sâmbătă avem în față o mare oportunitate. Vinicius a încercat să joace, dar nu s-a simțit prea bine”, au fost concluziile lui Ancelotti, conform Marca.

GALERIE FOTO din Real Madrid - Atletico

+5 FOTO

În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne lider în La Liga, cu 58 de puncte acumulate după 23 de meciuri. Trupa lui Ancelotti are un avans de două puncte față de Girona, ocupanta locului 2.

De cealaltă parte, Atletico Madrid este pe locul 4, cu 48 de puncte. Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost rezervă în derby-ul spaniol. 

Cele două formații sunt implicate și în faza optimilor UEFA Champions League, acolo unde Real Madrid o va întâlni pe Leipzig, iar Atletico Madrid pe Inter.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dat afară după eliminarea de la Cupa Africii » N-au tolerat evoluțiile slabe
CUPA AFRICII
Dat afară după eliminarea de la Cupa Africii » N-au tolerat evoluțiile slabe
Un autogol a fost suficient pentru a decide Derby d'Italia » Clasamentul din Serie A s-a rupt
Inter - Juventus
Un autogol a fost suficient pentru a decide Derby d'Italia » Clasamentul din Serie A s-a rupt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  05 Februarie 2024, 15:36

Lasă-ne bre cu textele astea, ghinion poți avea când mai ai de jucat 5-10 min. din meci, dar albișorii au luat gol în prelungiri. Dacă vă mai pune o ” piedică” și Girona, Atleti se va bate la titlu, cu șanse reale, că pe gironezi nu-i văd eu să câștige La Liga. Nu înțeleg ce au făcut fluierașii în meciul ăsta, parcă au adormit, nu prea și-au făcut ”datoria”, comparativ cu ultimele 3 meciuri ale Realului, unde ”erau peste tot acasă”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează