INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală! Ce sumă trebuie să achite antrenorul italian pentru a scăpa de condamnare

Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală. Foto: Imago Images
Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 16:53 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 16:53

Carlo Ancelotti (64 de ani) e anchetat în Spania pentru că a înșelat Fiscul și s-a sustras de la plata impozitului pentru o sumă de 386.361 euro, reprezentând drepturi de imagine din 2014. Tehnicianul lui Real și-a recunoscut vina și ar scăpa cu o amendă.

Carlo Ancelotti a fost citat să răspundă în fața procurorilor, într-un proces deschis la Madrid. Antrenorul lui Real Madrid este acuzat de fraudă fiscală, a anunțat cotidianul El Mundo, care scrie că magistrata María Inmaculada Lova a încheiat ancheta și a ajuns la concluzia că italianul s-a sustras de la plata impozitelor. Suma ascunsă este de 386.361 de euro și infracțiunea datează din 2014, în primul mandat al lui Ancelotti la Real Madrid.

Intrarea FCSB în Ghencea, o formalitate! Tertipul CSA Steaua e desființat de LPF: „E o situație excepțională”
STADION
Intrarea FCSB în Ghencea, o formalitate! Tertipul CSA Steaua e desființat de LPF: „E o situație excepțională”

Carlo Ancelotti i-a adus fiscului o pagubă totală de 400.000 de euro

Ancelotti e ultima vedetă dintr-o serie lungă de jucători și tehnicieni, care au fost prinși că au păcălt Fiscul spaniol, declarându-și veniturile în paradisuri fiscale prin intermediul unor companii paravan sau nedeclarându-le deloc. 

Suma în cauză se referă, ca-n majoritatea cazurilor, la drepturile sale de imagine. Don Carlo a fost achitat într-un al doilea dosra din 2015, astfel încât paguba totală adusă Fiscului este de 400.000 de euro. Ziarul amintit menționează că Ancelotti și-a recunoscut faptele și a admis că e vinovat în fața judecătorilor.

Carlo Ancelotti a declarat că a fost prost sfătuit

Antrenorul lui Real Madrid s-a apărat în sala de judecată, spunând că a fost „prost sfătuit de consultanți săi fiscali” și că nu a fost rău intenționat. Procesul se va ține în curând și se va încheia cu un acord între părți. 

Ancelotti nu va fi condamnat la închisoare cu suspendare, cum s-a întâmplat cu Messi și alte staruri din fotbalul spaniol sau showbiz, și va scăpa cu amendă penală, care se va adăuga sumei fraudate.

Citește și:

Lovitură primită astăzi de abonații unui operator TV: Nu vor putea să vadă meciul Farul - Sheriff Tiraspol

Dinamo știe pe ce stadion va juca meciul cu Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează