INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ancelotti recunoaște interesul naţionalei Braziliei: „Mă flatează acest lucru”

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul campioanei Spaniei, Real Madrid, a recunocut că este dorit pe banca naționalei Braziliei. 
Foto: Imago
Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul campioanei Spaniei, Real Madrid, a recunocut că este dorit pe banca naționalei Braziliei. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 17:41 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 19:55

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul campioanei Spaniei, Real Madrid, a recunoscut că este dorit pe banca naționalei Braziliei. 

Italianul a spus că interesul arătat naționala de sud-americană îl flatează, dar că își dorește să-și ducă la final contractul cu gruparea de pe „Santiago Bernabeu”, valabil până în iunie 2024. 

„Aguero” de la FCSB semnează în Superliga » MM Stoica paria pe el
MERCATO
„Aguero” de la FCSB semnează în Superliga » MM Stoica paria pe el

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a spus că este dorit pe banca Braziliei: „Mă flatează acest lucru”

„Adevărul este că sunt dorit pe banca naționalei Braziliei și acest lucru mă flatează și îmi dă multă speranță, dar eu trebuie să respect contractul pe care îl am cu Real Madrid. 

Vreau să duc la bun sfârșit contractul pe care îl am aici”, a declarat Carlo Ancelotti, la conferința de presă premergătoare meciului cu Real Valladolid, de duminică, potrivit Mundo Deportivo. 

Real Madrid ar urma să-l înlocuiască pe Carlo Ancelotti cu Mauricio Pochettino 

Florentino Perez (76 de ani), președintele lui Real Madrid, ar dori să-l înlocuiască pe Carlo Ancelotti cu Mauricio Pochettino (51 de ani), fostul antrenor de la Southampton și Tottenham. 

„Pochettino este favoritul lui Florentino Perez. O mare parte a directorilor sunt în favoarea lui Raul, dar președintele are ultimul cuvânt, iar Poche este favoritul lui”, scrie cotidianul argentinian TyC Sports. 

Sud-americanii întăresc scenariul precizând că Pochettino ar fi refuzat o ofertă de a reveni pe banca lui Tottenham, acolo unde a mai antrenat între 2014 și 2019, astfel încât să poată semna cu Real Madrid în vară. 

Pochettino este liber de contract din vara lui 2022, când PSG l-a demis în urma unui sezon în care a eșuat să livreze trofeul mult-râvnit în Paris, Liga Campionilor. A cucerit 3 trofee ca antrenor, toate la PSG: o cupă, un campionat, o supercupă. 

Ancelotti recunoaște interesul naţionalei Braziliei: „Mă flatează acest lucru”
Mauricio Pochettino. Foto: Imago

Celălalt antrenor cu șanse de a-l înlocui pe Ancelotti este Raul Gonzalez, fost fotbalist de legendă al Realului, în prezent antrenor la echipa secundă a clubului, Castilla. 

Citește și: 

Manchester City - Liverpool 4-1 » Chiar și fără Haaland, trupa lui Guardiola revine de la 0-1 și își spulberă rivala

Lui Ianis Hagi i-a priit neconvocarea la națională » Antrenorul lui Rangers dezvăluie ce a remarcat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează