INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Carlo Ancelotti știe cine le va lua locul lui Ronaldo și Messi în următorii ani: "Deja sunt pe teren"

Lionel Messi, foto: reuters
Lionel Messi, foto: reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 15:02

Antrenorul lui Bayern, Carlo Ancelotti, a spus că Neymar și Paulo Dybala le-ar putea lua locurile lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi în lupta pentru titlul de cel mai bun fotbalist din lume.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au cucerit împreună ultimele 8 trofee Balonul de Aur, dar antrenorul bavarezilor este încrezător că ce doi vor avea înlocuitori pe măsură.

"Dybala poate face istorie la Juventus în următorii 10 ani. Este unic, nu-l poți compara cu niciun alt jucător. Dybala și Neymar pot fi urmașii lui Messi și ai lui Ronaldo," a spus Ancelotti pentru Tuttosport.

La 22 de ani, Dybala a reușit să înscrie 27 de goluri în cele 55 de partide disputate până în acest moment în tricoul lui Juventus, cu care a cucerit titlul de campion în Serie A sezonul trecut.

Spre deosebire de argentinian, Neymar este deja un fotbalist consacrat. Ajuns la 24 de ani, membrul celebrului trident MSN din atacul Barcelonei are deja în palmares două titluri de campion al Spaniei, precum și trofeul Champions League.

23 aniaveau atât Messi cât și Cristiano Ronaldo când au câștigat primul Balon de Aur

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Noiembrie 2016, 16:01

Domnule Popescu,te obliga cineva sa pui titlul acela? Ancelotti a spus"le-ar putea lua locul" si nicidecum ca "stie". Esti obligat sa scrii,in stilul can-can sau sa informezi pur si simplu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează