INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Carlo de Bavaria » Ancelotti vrea să continue la Bayern ”munca fantastică, genială, a lui Guardiola”

Ancelotti prezintă perechea de Lederhosen (pantaloni de piele) pe ritmuri bavareze // Foto: Reuters
Ancelotti prezintă perechea de Lederhosen (pantaloni de piele) pe ritmuri bavareze // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 00:00

Auf Wiedersehen, Pep Guardiola, Willkommen, Carlo Ancelotti! Bayern i-a făcut o primire triumfală, luni, tehnicianului italian.

Fix pe măsura așteptărilor pe care le are de la el. Pe Allianz Arena i-a cântat o orchestră bavareză, iar "piticii" lui Bayern i-au deschis culoar, înainte de a ajunge în fața jurnaliștilor, alături de directorul executiv al clubului, fostul internațional Karl-Heinz Rummenigge.

Ancelotti a început în germană, dar a dat-o repede pe engleză, italiană și spaniolă: "Mai am de învățat". Mesajul a fost însă clar: "N-am venit să revoluționez nimic. Pep a făcut o muncă fantastică, genială, și vreau s-o duc mai departe".

Sub comanda catalanului, care i-a lăsat în vestiar un mesaj, urându-i noroc, bavarezii au ratat de 3 ori Liga Campionilor. Don Carlo vrea și el trofeul, "ne vom bate pentru toate cupele", dar admite: "În fotbal poți controla totul, mai puțin rezultatul".

3ani de contract a semnat Carlo Ancelotti cu Bayern (14 milioane € salariu pe sezon). Bundesliga e al 5-lea mare campionat al Europei în care antrenează

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează