INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOSTUL STELIST VA JUCA ÎN SUPERLIGA TURCĂ

Carlos a semnat cu Bucaspor

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Fostul goalkeeper al Stelei, Carlos Fernandes, a ajuns la un acord cu gruparea turcă Bucaspor, promovată la finalul stagiunii precedente în Superligă.

Liber de contract după despărţirea de Rio Ave, Carlos, 30 de ani, a acceptat să evolueze la Bucaspor, aflată în căutare de întăriri pentru a face faţă în noua ediţie de campionat alături de Fener, Galata, Beşiktaş sau Bursaspor.

Carlos Fernandes a evoluat la Steaua între 2006 şi 2007, apoi a mai trecut pe la Boavista, Foolad (Iran) şi Rio Ave. Goalkeeperul evoluează pentru reprezentativa Angolei, fiind prezent la ultima ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
ucvfc_danni19
ucvfc_danni19  •  07 Iunie 2010, 13:14

Sa tragi la Buca cu Spor! ;)

taiere.carotare.betoane
taiere.carotare.betoane  •  07 Iunie 2010, 13:11

Firma presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton. Executam goluri, gauri in pereti, plansee pentru centrale, hote, scurgeri, instalatii electrice si sanitare. Decupam pereti, ziduri, plansee, ferestre, usi sau orice elemente de beton. www.taiere-betoane.ro

digynho
digynho  •  07 Iunie 2010, 11:49

bucaspor:)):)):))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează