INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Carlos Tevez, omagiu superb pentru Diego Maradona » Ce a făcut după golul din Internacional - Boca Juniors

Carlos Tevez, după golul marcat cu Internacional // foto: Twitter @ _CarlitosTevez
Carlos Tevez, după golul marcat cu Internacional // foto: Twitter @ _CarlitosTevez

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 13:44 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 15:49

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Atacantul Carlos Tevez (36 de ani) a marcat în Internacional - Boca Juniors, scor 0-1, și a arătat, după gol, tricoul purtat de Maradona la Boca în 1981. 

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Au trecut nouă zile de la pierderea incomensurabilă a lui Maradona și seria momentelor dedicate lui a continuat azi-noapte. A venit rândul lui Carlos Tevez, în turul „optimilor” Copei Libertadores. „Apașul” n-a putut juca duminică pentru Boca, în partida cu Newell's, era prea afectat de moartea lui Diego. Dar împotriva lui Internacional, la Porto Alegre, el a fost titular și a înscris decisiv (1-0).

Carlos Tevez, mesaj sfâșietor pentru Diego Maradona: „Îmi dai forța să continui”

La fel ca Messi, care a marcat golul arătând tricoul purtat de D10S la Newell's, „Apașul” l-a pregătit pe cel din sezonul 1981-1982, avut de cel mai mare fotbalist argentinian la prima lui experiență la Boca, și l-a etalat mândru după gol. 

„Orice omagiu pe care ți-l pot aduce va fi mereu mic față de cât de mare ai fost. Nu vreau să accept că nu mai ești cu noi. Privesc spre cer și știu că oriunde te-ai afla îmi dai forță să continui. Nu știu dacă pot măsura, dar sunt convins de un lucru. Îmi voi lăsa inima să te facă fericit!!! Mi-e dor de tine, prietene” e mesajul sfâșietor, postat pe Twitter.

VIDEO. Postarea lui Florentin Petre pe Facebook, în memoria lui Maradona: „Poți încerca să-l copiezi, dar îți rupi gâtul”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

Declarație controversată a unui antrenor: „Maradona a avut o pasiune pentru fotbal, Messi nu are deloc”

Două vești șocante despre moartea lui Diego Maradona: „Avea în sânge o combinație prea mare de antidepresive și antipsihotice” + Mesajul tulburător al lui Pele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează