INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Carnibal! Pogba aproape a epuizat rezervele de carne ale unui restaurant din Manchester: ”Era să sunăm la măcelărie, să ne mai tranșeze o vacă” :)

Pogba, gata de atac!
Pogba, gata de atac!

Articol de - Publicat joi, 18 august 2016 00:00

Pogba aproape că a epuizat rezervele de carne ale unui restaurant din Manchester unde plătești o sumă fixă și mănânci cât poți.

Așteptat să strălucească la Manchester United, după transferul-record de la Juve, Paul Pogba face deocamdată furori în restaurantele din oraș.

Deunăzi, internaționalul francez de 23 de ani s-a înființat la un " steakhouse", unde contra unei sume fixe poți mânca oricât. Și i-a lăsat mască pe bucătari!

Pogba a achitat 25 de lire sterline, adică 29 de euro, și a început să comande. Nu mai puțin de 12 porții de carne a devorat mijlocașul lui United înainte de a-i arăta chelnerului cartonașul roșu, semn că nu mai dorește să-i fie servit nimic!

Unul dintre responsabilii restaurantului le-a mărturisit jurnaliștilor de la tabloidul The Sun că n-au mai avut niciun client care să consume atât: "Aproape că ne-a dat gata rezervele din frigider. Era să sunăm la măcelărie, să ne mai tranșeze o vacă".

Poftiți la înghețată!

Pogba a profitat și de ziua liberă pe care a primit-o de la Mourinho și s-a dus să vândă înghețată oamenilor din Manchester.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a stat toată ziua să îi servească pe copiii care veneau la gelaterie și nici nu s-a ascuns de camerele de filmat.

Chiar el a insistat să i se facă o poză pentru a o posta pe Instagram și a-și invita fanii la o înghețată.

105.000.000 €a costat-o pe United transferul lui Pogba de la Juventus

13.000.000 €net pe sezon câștigă francezul la United. A semnat pe 5 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dchldiu
dchldiu  •  18 August 2016, 15:28

Astea sunt exagerari tipic ziarelor de scandal... Cel mai probabil Pogba a luat masa la un "steakhouse" de tip brazilian unde "portia" de carne nu este mai mare de 30-50 grame. Se plimba printre mese chelneri cu bucati mari de carne de toate felurile infipte in tepuse, gatite in fel si chip, iar daca vad ca acel cartonas ce il ai pe masa e intors cu partea verde in sus, vin si iti taie cate o bucatica pe care o servesti cu sau fara garnitura. Deci de fapt, "gusti" din cat mai multe tipuri de carne pentru a te bucura de savoare. Cand doresti sa te opresti sau sa faci pauza intorci cartonasul cu partea rosie in sus. Nu a mancat Pogba 12 portii de 1kg de carne fiecare asa cum sugereaza articolul, ci a gustat 12 tipuri de carne gatita diferit.

ionnis
ionnis  •  18 August 2016, 14:03

nici Balotelli nu facea d'astea :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează