INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

”Casierul din Sevilla” » Fanii Romei se revoltă și critică jucătorii și conducerea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 11:25

Directorul sportiv Monchi este principalul acuzat de dezastrul ultimei semifinaliste a Ligii: ”A vândut trei piloni de beton și a pus în loc mobilă de la Ikea, construind o echipă fără sens”.

Trei eșecuri în 6 meciuri, între care umilința de la Madrid, și două remize acasă cu miros de înfrângere au prăbușit Roma până pe locul 14, la un punct de retrogradare! Și au provocat o revoltă în rândul tifoseriei giallorossa. Care a ieșit la atac după 0-2 la Bologna.

Ținta furiei e Monchi, directorul sportiv adus pentru a face un lot de titlu, dar botezat de fani ”casierul din Sevilla” și acuzat că ”a construit o trupă fără sens, i-a luat corpul și sufletul. A vândut 3 piloni de beton și a pus în loc mobilă de la Ikea”. A dispărut echipa ajunsă la un gol de finala Ligii în mai.

”Urât precum cizmele bunicii de Crăciun”

Nici președintele Pallotta n-a scăpat de critici: ”A transformat clubul în AS Roma Plusvalenza sau Asociția sportivă de resuscitare”, aluzie la faptul că Bologna nu bătuse pe nimeni în acest campionat și nu marcase niciun gol! Următorii pe listă, jucătorii lui Di Francesco, trimiși toți la munca de jos. ”Marcano e la fel de urât ca fundaș stânga precum cizmele bunicii de Crăciun” sau ”poate că iarna viitoare chiar va pleca Dzeko la Londra”, ”Pellegrini vrea să joace mai mult, dar ratează cu poarta goală”, iar ”Perotti lovește mingea fără să se uite la 0-2 și apoi se plânge”.

”Nu vă mai vrem!”

Ultimul căruia i se impută criza este tehnicianul. ”Luis Enrique era ciudat, Zeman prea exigent, Garcia arogant și Spalletti avea ceva cu Totti. Dar e posibil ca totul să fie din culpa antrenorilor? Ne-ați distrus duminica, nu vă mai vrem!”, au postat fanii pe rețelele de socializare, anunțând la meciul cu Frosinone de miercuri alte proteste pe ”Olimpico”. De frică să nu dea ochii cu fanii la gară, jucătorii s-au întors cu autocarul în Capitală, nu cu trenul, cum se duseseră la Bologna. 

2 goluri primite pe meci este media Romei în acest sezon. Poarta giallorossilor a fost cea mai bombardată în actuala Serie A

130.600.000 €a cheltuit Roma pentru achiziții în vară și a vândut de 150,2 milioane, cedându-i pe Alisson, Nainggolan și Strootman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează